maanantai 2. kesäkuuta 2014

Ylioppilas

Se kauan odotettu päivä koitti vihdoin! Muistan aina pienestä pitäen ihailleeni ylioppilaita ja se valkolakki merkitsee mulle todella paljon. Nyt on siis 12 vuotta opiskelua takanapäin ja ihan suoraan sanottuna olo on helpottunut, onnellinen ja ylpeä. Juhlapäivä oli kaiken kaikkiaan hieno ja arvokas. Itselleni kaikista hienoin hetki oli se, kun saimme rehtorin luvan jälkeen asettaa valkolakin päähämme ja kääntyä laulamaan Gaudeamusta.

Oli ihana jakaa tuo hieno päivä hyvien ystävien kanssa ja kotona odottivatkin läheiset ja ystävät. Herkkuja oli leivottu pöytä täyteen ja kukkia oli joka paikassa. Juhlat sujuivat kivasti ja hieman ehti aurinkokin paistaa. Lisäksi sain ihania lahjoja. Loppuillasta lähdimme vielä viettämään jatkoja Helsingin yöhön ja kokonaisuutena juhlat ja päivä ylioppilaana oli mielettömän hieno ja unohtumaton. Pahoittelut, osa kuvista on otettu puhelimella ja siksi laatu on kärsinyt. Laitan myöhemmin myös kuvia varsinaisista ylioppilaskuvauksistani, jotka olivat jo torstaina. Palataan pian! :)

6 kommenttia :

 1. Paljon onnea lakin johdosta Anne! Oon lueskellu sun blogia jo pidempään, ja tykkään paljon sun kirjotustyylistä. En yleensä ikinä kommentoi kenenkään blogeja, mut nyt tuntu siltä et pitää sanoo jotain ku muutenki tunnetaan lapsuudesta :D jatka samaan malliin, sun postaukset on aina tosi hyviä! Alisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että kommentoit ja muutenkin luet blogia :) Kiitos onnitteluista! Ja samalla mallilla on tarkoituskin jatkaa, ihana saada hyvää palautetta :)

   Poista
 2. Oikein paljon onnea lakin johdosta! Upea kokonaisuus meikkiä myöden. :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset! Kiva, että look miellyttää muidenkin silmää ;)

   Poista
 3. Upe olet! Mistä sun mekko on? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti, tilasin sen Promgirl.comista :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017