maanantai 9. kesäkuuta 2014

My favourite lip product


Viimeisen vuoden aikana olen hurahtanut täysin kaikkiin huulimeikkeihin. Aina multa on meikkipussista löytynyt vaaleanpunaisia huulikiiltoja ja -punia, mutta nykyään olen ihan hulluna kaikenlaisiin erilaisiin huulituotteisiin. Mitä kirkkaampi puna ja syvempi pinkki, sitä enemmän innostun. Huulipunia on sekä mattaisia että kiiltäviä ja sävyjä löytyy monelta eri merkiltä. 


Täydellistä huulimeikkiä on etsitty ja googleteltu jo riittämiin ja nyt uskon sen löytyneen! Ostin lentokentältä noin kuukausi sitten Lancôme Gloss in Love -huulikiillon. Alkuperäinen tarkoitus oli ostaa saman merkin Lip lover -tuote, mutta tax freessä swatcheja vedellessäni tulin siihen tulokseen, että Gloss in Love oli enemmän mieleeni keveytensä vuoksi.

Verratessa Gloss in Lovea ja Lip loveria, ero löytyy jo nimestä. Jälkimmäinen on huulten kaunistaja, kun taas oma suosikkini on perinteisemmin huulikiilto. Tykkään tästä Gloss in love -huulikiillosta suunnattomasti ja ajattelinkin listata muutaman hyvän puolen omasta näkökulmastani: 

+ erittäin pigmenttinen
+ oikeasti pitkäkestoinen (näyttää jatkuvasti juuri levitetyltä)
+ kaunis ulkokuori ja napsautus efekti avatessa
+ applikaattorin todella onnistunut muotoilu
+ ihanan kesäinen
+ ei tahmaa
+ ei liian glitterinen

Saa nähdä käynkö vielä ostamassa sen aiemmin mainitun Lip loverin tämän kaveriksi, mutta ainakin tähän asti Gloss in Love on ollut huulillani miltei joka päivä. Tuntuu jopa siltä, että meikki ei ole valmis ennen kyseistä huulikiiltoa :D Kuvia kiillosta huulilla löytyy esimerkiksi tämän postauksen lopusta.

Kertokaa ihmeessä, jos teillä on joitakin suosikkituotteita huulille! :)

4 kommenttia :

 1. Mielenkiintost lavasteet tosiaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, päätin kokeilla jotakin erilaista :)

   Poista
 2. näyttää kauniilta sävyltä :)

  http://bettinaw.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä tosi kaunis myös mun silmään :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017