lauantai 28. kesäkuuta 2014

ESPRIT

Alennusmyyntejä on tullut kierrettyä ihan kiitettävä määrä ja erityisen hyviä löytöjä olen tällä kertaa tehnyt Espritiltä. Kokoja oli hyvin jäljellä ja prosentitkin aika tuntuvia. Ostin kaksi ns. laadukkaampaa paitaa ja yhden perusneuleen. 


Toinen paidoista oli jo viime syksystä Must have -listallani keikkunut valkoinen, siisti, "sifonkinen" paita, joka toimisi oikeastaan kaiken kanssa. Tällaisia tuntuu olevan pilvin pimein, mutta monissa on kultaiset yksityiskohdat, joista en itse niin välitä. Tämän Espritin yksilön kohdalla kuitenkin ihastuin. Paita on kevyt, mutta ei liian läpikuultava, rinnassa hopeat napit ja hihoissa on käärimismahdollisuus. Kyseinen paita vilahtikin jo viimeisimmissä asukuvissa täällä.

Tummansininen kukkapaita on suosikkini näistä kolmesta löydöstä. Bongasin saman paidan jo aiemmin samalla viikolla keskustan liikkeestä, mutta kokoani ei ollut enää jäljellä. Ihastuin kuitenkin paidan kesäiseen kuosiin ja raikkaaseen sähkönsiniseen pohjaväriin niin, että päätin vielä katsastaa Jumbon tarjonnan. Onneksi sieltä löytyi itselleni sopiva! Tämä on ehkä vähän normaalista tyylistäni poikkeava, mutta uskon, että sille löytyy varmasti käyttöä näin kesällä kukkakuosinsa ansiosta. :)
Viimeisimpänä, muttei suinkaan vähäisimpänä löytyi pehmeä perusneule. Väri on jotakin korallin, persikan ja vaalean oranssin väliltä :D Olen ennenkin ostanut Espritin neuleita ja todennut ne erittäin mukaviksi päällä. Kyseinen neule ei ole poikkeus ja se onkin ollut päälläni jo useaan otteeseen. Tämänkaltainen neule on aina perusvarma ja hyvä vaihtoehto minun vaatekaappiini. 
Sellaisia ostoksia tällä kertaa, mitäs piditte? :)

2 kommenttia :

  1. Ompas kivoja vaatteita :) Ihana tuo kukkapaita tosiaankin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kiitos, tykästyin niihin itsekin ihan täysin :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017