torstai 15. toukokuuta 2014

Sävelletty tonnikalapastavuoka

Tein jokin aika sitten sävellyksen vähän kaikesta, mitä jääkaapistamme löytyi ja oikeastaan ruuasta tulikin tosi hyvää! Tätä sekalaista annosta voisi kutsua tonnikalapastavuuaksi. Kirjoitin myös käyttämäni ainekset ylös, mutta valitettavasti se paperi katosi maagisesti ja teen nyt tällaisen suurpiirteisen reseptin. Kyseistä reseptiähän voi sitten soveltaa omiin tarpeisiin mielensä mukaan. :)


Tarvitset:

- 2 prk tonnikalaa
- 1 sipuli
- 1/2 paprika
- 1 dl punaisia kirsikkatomaatteja
- 1 dl keltaisia kirsikkatomaatteja
- 4 dl keittämätöntä täysjyväpastaa
- 1/3 purjoa 
- 2 dl juustoraastetta
- 1 prk yrttimaustettua ruokakermaa

1. Keitä pasta ohjeen mukaan. 


2. Paloittele tomaatit, sipuli, purjo ja paprika. 

3. Raasta juusto.

4. Lusikoi laakeaan vuokaan vuorotellen tonnikalaa, vihanneksia ja pastaa.

5. Sekoita aineita ja kaada päälle yrttimaustettu ruokakerma
6. Ripottele päälle juustoraastetta.

7. Paista uunissa 225 asteessa noin 30 minuuttia.

Nauti!

2 kommenttia :

  1. Oi ihanan näköstä ruokaa! :) Pakko ottaa talteen ja tehdä tätä kun mies seuraavan kerran tulee lomille!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen, tämä onkin tosi herkullista ja vieläpä helppo tehdä :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017