perjantai 2. toukokuuta 2014

Pientä kivaa

Vappuaattona lähdin ostamaan kutsukorttitarpeita (Yo-juhlat tulossa) ja samalla poikkesin muutamassa liikeessä. Joka puolella tuntui olevan pikkualet meneillään. "Osta sitä ja tätä niin saat tuon ilmaiseksi tai nyt kaikki tuotteet -25%". Noh, siinähän hairahtui itse kukin ostamaan jotain pientä kivaa. 

Vilassa huomasin myyjän päällä kivan paidan ja löysinkin sen pian henkarista. Paita lähti mukaan sen kummempia empimättä, koska siinä on kaikki kohdallaan. Mustavalkoinen väri -helppo yhdistää, laskeutuva materiaali -mukava päällä, monikäyttöinen malli -varma hitti vaatekaapissa. 


Sitten eksyin pitkästä aikaa Accessorize-liikkeeseen. Siellä on aina kaikenlaista söpöä ja kivaa hyllyt pulloillaan. Tällä kertaa lähdin etsimään hiuspantaa, jossa olisi piikit. (Meikatessa saa hiukset pois tieltä) Viimeisin pantani nimittäin napsahti poikki viime viikolla. Pantoja löytyi kaksin kappalein ja samalla sitten vähän muutakin.


Ostin sievän nilkkakorun, sillä niitä on ihana pitää kesäisin ja nyt saan sen mukaan reissuunkin :) Lisäksi löysin nätit korvikset. Ehkä haasteelliset käyttää, koska olen niin tottunut pitämään nappikorviksia, mutta jotenkin vain tykästyin näihin riippuviin yksilöihin ihan täysin. Pikkuostoksista sainkin mukavasti -30% pois ja lähdin iloisena kohti kotia.Mukavaa viikonloppua kaikille! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017