maanantai 12. toukokuuta 2014

Iloinen, onnellinen, kiitollinen!

Monella meistä on asiat todella hyvin ja ihmisten tulee aivan liian harvoin mietittyä tietoisesti, mistä on omassa elämässään kiitollinen, onnellinen tai iloinen. Ne voivat olla monelle itsestäänselvyyksiä, kuten katto pään päällä tai puhdas vesi, mutta myös pieniin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota. Itse pysähdyn silloin tällöin miettimään, mitkä asiat tekevät elämästäni mahtavan ja itsestäni vahvemman ja positiivisemman. Saatan listata mielessäni esimerkiksi ennen nukkumaanmenoa 10 asiaa, jotka tekivät minut iloiseksi sinä päivänä. 

En tarkoita ettenkö minäkin olisi välillä allapäin tai kiukkuinen. Valitan asiasta kuin asiasta ja välillä tuntuu että kaikki menee mönkään. Nyt viime aikoina olen kuitenkin tuntenut oloni todella hyväksi ja elämä alkaa vihdoin näyttää niitä parhaita puoliaan. Ehkä auringon paistaessa mielikin virkistyy ja kiinnittää helpommin huomiota niihin onnea aiheuttaviin tekijöihin. 

Halusin listata teillekin muutaman ison tai pienen asian tämän hetkisestä elämästäni, jotka tekevät itseni iloiseksi, onnelliseksi tai kiitolliseksi. 

ystävät
Hyvät ystävät ovat mulle valtava voimavara ja haluaisin nähdä monia heistä useammin. Mikään ei paranna päivää niin kuin pitkä kävelylenkki hyvän ystävän kanssa tai kahvihetki samalla jutellen kaikki elämää suuremmat asiat. Minulla on monia hyviä ystäviä ja te, jotka tätä luette, haluan sanoa, että olette mulle todella tärkeitä! <3 Tiiviiseen tyttöporukkaan kuuluminen on myös ihan paras juttu ja meidän blondinelikko onkin ihan mieletön porukka kaikin tavoin.aurinko ja lämpö
Jo aiemmin moneen otteeseen mainittu tekijä, joka vaikuttaa omaan mielialaani valtavasti. Kaunis sää piristää ihan automaattisesti ja ulkonakin on ihana viettää aikaa kun aurinko lämmittää.

♥ Lumenen cc-voide
Meikkien ystävänä etsin aina hyviä tuotteita ja tässä on yksi jokaisen päivän pelastaja! Oma ihoni on kärsinyt nuoruusvuosina ja nyt se kaipaa hieman peittoa ja ihon tasoittamista. CC-voide on hyvä tapa suojata iho samalla UV-säteiltä ja peittää sen pieniä virheitä. Tykkään tästä tuotteesta ihan hirmuisesti ja se on syrjäyttänyt lempparimeikkivoiteen kultaistuimeltaan. Koostumukseltaan kevyt, mutta suhteellisen peittävä voide on kasvoillani miltei joka päivä.


♥ treeni
Kuten olen aiemminkin kertonut, olen todella kausiluontoinen treenaaja. Kyllästyn nopeasti ja lähtemisen vaikeus on suuri. Nyt olen kuitenkin löytänyt taas uuden palon treeniä kohtaan! Haluan harrastaa mahdollisimman monipuolisesti kaikenlaista liikuntaa ja parhaana motivaattorina toimiikin hyvä mieli. Aikomuksena onkin kirjoittaa vähän enemmän tästä treeniasiasta blogiin lähiaikoina. 

♥ Austin Mahone
Monelle varmasti vielä tuntematon nimi, mutta itse olen ihan tykästynyt tähän Justin Bieberiin verrattavissa olevaan nuoreen mieheen. Huom. oma musiikkimakuni sisältää kaikkea Antti Tuiskusta Isac Elliotiin... Kuunnelkaa ainakin uusi biisi mm yeah, jossa on mukana Pitbull. Se saa pepun keikkumaan ja hymyn huulille!

♥ lukeminen
Pidän lukemisesta suunnattomasti ja nyt olen taas alkanut lukemaan enemmän. Kaikki käy niin cosmosta hesariin ja tietokirjoista hömppään. Vinkkejä hyvistä kirjoista saa antaa!♥ sisarukset
Mitä tekisinkään ilman mun siskoa ja veljeä? Nykyään tulee vietettyä paljon aikaa sisarusten kanssa ja huomaa, miten paljon suhde on muuttunut lapsuudesta. Sisko ja veli ovat mun elämässä niitä ihmisiä joille voin kertoa melkeimpä kaiken. Sääliksi käy niitä, jotka eivät ole löytäneet omien sisarustensa kanssa tätä ainutlaatuista yhteyttä. Itse olen äärettömän kiitollinen siskoni ja veljeni mielipiteistä, neuvoista ja tuesta. 

♥  kahvi
Kahvia oli pakko opetella juomaan silloin rippikouluikäisenä, koska se oli niin hienoa ja aikuismaista. Se maistui kauhealle myrkylle, mutta pitihän sitä siemailla naama irvessä. Oli myös vaihe, kun join kahvia väsymystä vastaan. Herätys seiskalta ja ensimmäisenä kuppi kahvia ja johan oli energiaa ensimmäisellä tunnilla koulussa. Nykyään olen kuitenkin oppinut nauttimaan kahvista. Tai oikeastaan siitä hetkestä kahvin kanssa. Kanelin lisäys aamukahviin tekee koko päivästä hieman paremman ja iltapäivällä latte tekee terää ihanan leivoksen seurana. ♥ siisteys
Pienenä en ollut kovin järjestelmällinen mutta mitä vanhemmaksi olen tullut, olen huomannut, että kun tavarat ovat järjestyksessä, on myös elämä paremmassa järjestyksessä. Siivoan melkein joka päivä ja rakastan järjestellä asioita värijärjestykseen. Aamulla ei ole mitään niin mukavaa kuin herätä raikkaista vuodevaatteista ja katsella ympärilleen siisteyttä ja puhtautta. Okei, välillä järjestelen liikaakin ja eräs poika on tituleerannut mua myös Bree Van De Campiksi. Toisaalta, siisteys vain on asia, joka tekee mut iloiseksi ja yksinkertaistaa elämää.♥ itsensä hemmottelu
Tämä tuskin on jäänyt keneltäkään huomaamatta, että rakastan yli kaiken hemmotella itseäni. Tapoja on monia: shoppailu, ruoka, hyvä musiikki, kauneudenhoito, ystävien seura, päiväunet jne. Tällaiset pikkuasiat vaan tekevät mut onnelliseksi ja niiden avulla jaksan paremmin ikävätkin asiat. Kaikkien täytyy joskus höllätä ja rentoutua, olkoon tapa sitten mikä tahansa, mutta itsensä hemmottelu tekee hyvää ja me kaikki ansaitsemme sen! :)

2 kommenttia :

  1. ihanan piritstävä postaus! Sai mut hyvälle mielelle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että hyvää mieltä levittyi sinnekin :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017