tiistai 22. huhtikuuta 2014

Tyttö tennareissa

Viime lauantaina laitoin pitkästä aikaa tennarit jalkaan! Mulla on kovin ristiriitainen suhtautuminen tennareihin; toisaalta tykkään niiden helppoudesta ja keveydestä jalassa, mutta toisaalta rakastan kaikkia naisellisia popoja, kuten saappaita, nilkkureita ja ballerinoja. Converseille en ole koskaan oikein lämmennyt, vaikka ne tuntuvatkin olevan osa jokaisen kenkävalikoimaa nykyään. Oma tennarikokoelmani onkin yksinkertainen: yhdet mustat ja yhdet valkoiset. Nuo Fred Perryn valkoiset yksilöt pääsivät lauantaina jalkaan ja kyllä tuntui heti koko asu jotenkin tosi arkiselta ja vähemmän tyttömäiseltä :D Joku siinä vain on, että mulla on hirveä kynnys laittaa nuo kyseiset jalkineet jalkaan, ellen ole menossa treeneihin. 

Huhhuh mikä avautuminen tennareista! No, joka tapauksessa nuo valkoiset tennarit olivat pohja rennolle kaupungillakiertelyasulleni. Päivä oli aurinkoinen ja neule tuntui jopa hieman liian kuumalta, vaikka päällä olikin vain ohut kevättakki. Kuvia ottaessakin pärjäsi hyvin ilman takkia. 

Yksinkertaiseen perussettiin yhdistin mustaa, valkoista ja vadelmanpunaista. Korut ja laukun yksityiskohdat olivat tällä kertaa kultaisia. Alan selkeästi lämmetä myös kultaisiin koruihin, hopean lisäksi. Koko asun täydensi nuo ihan lemppariksi nousseet aurinkolasit. Viihdyin tennareista huolimatta tässä kokonaisuudessa oikein hyvin ja se sopi hyvin rentoon päivään kaupungilla. 
Olipa ihana ottaa kuvia tuolla veden äärellä aurinkoisissa tunnelmissa. Hyviä kuvaustaustoja on niin vaikea löytää täältä kotoa päin ja kuvaajia on harvemmin tarjolla. Kiitokset siis jälleen veljelleni.
Neule: Vila
Housut: Dr. Denim
Kaulahuivi: Kapphal
Kengät: Fred Perry
Laukku: Friis&Company
Sormukset: Kapphal
Aurinkolasit: Lindex

4 kommenttia :

 1. Ihanan piristävän värinen toi sun huivi! Kauniita kuvia (:

  http://miukunen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. Hyviä ja rauhallisia kuvauspaikkoja on niin hankala löytää! Minä en ainakaan ole vielä tottunut siihen, että ottaisin asukuvia jossakin ihmisten keskellä, esimerkiksi kadulla :) kaunis asu, huivi piristää kivasti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen niin samaa mieltä, tuntuu tosi hassulta pällistellä ihmisten keskellä kun toinen ottaa kuvia. Ja kiitos kehuista Karoliina! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017