lauantai 5. huhtikuuta 2014

Stockholm

Abiristeily takana päin. Huh ja hei! Risteily oli kaikinpuolin parempi kuin odotin ja nyt on kirjoituksille saatu ansaittu lopetus. Lähdettiin torstaina ja tietysti syötiin se perinteinen buffet illalla. Hytti oli kamala; äänekäs, likainen ja rikkinäinen. Mutta hyvässä seurassa sekään ei niin haitannut.

Samalla reissulla tutustuttiin myös uusiin ihmisiin ja tanssittiin jalkamme kipeiksi. En ole koskaan ollut mikään bilehirmu, mutta tällä kertaa juhliminen jatkui aamuyöhön asti. No, kerrankos sitä vaan eletään :) Tietysti valvominen vaatii veronsa, mutta hauskoja iltoja en vaihtaisi mistään hinnasta! Parhaiden kavereiden seura ja hyvä fiilis kantoi risteilyn loppuun asti. 

Päivällä käytiin ihanassa Tukholmassa ja sieltä tarttuikin mukaan kolmet housut. Esittelen ne myöhemmin. Käytiin aamukahveilla söpössä kahvilassa ja muuten vaan kierreltiin keskustaa. Myöhemmin iltapäivällä käytiin vielä syömässä italialaisessa ravintolassa ja nappailtiin parit kuvat kaupungin keskellä. 





Illalta ei löytynyt hyviä kuvia, kaikki olivat laatunsa puolesta tärähtäneitä tai kellastuneita, joten laitoin nyt muutaman otoksen vain tuolta perjantailta Tukholmasta. Mielestäni sieltä sai ihanan keväisiä kuvia ja muutenkin kaduilla oli kiva tunnelma ja paljon ihmisiä.

Nyt yritän saada noita univelkoja nukutuksi ja rytmin tasautumaan. Kirjoittelen taas pian. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille ja kiitos vielä abeille hauskasta risteilystä! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017