sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Still alive

Hiljaisuudesta on kärsitty niin täällä blogin puolella kuin kotonakin. Mulla on ollu kurkku tosi kipeä viime päivät ja välillä ääni on loppunut kesken sanan. Oon siis viime päivät vaan lepäillyt ja kattonut aivan luvattoman paljon turhamaisuuksia telkkarista. Samalla oon hörppiny lämpösiä juomia kaksin käsin ja kyllästyny sisälläoloon. Varmaan ihan loogista, että en oo kauheesti ottanut kuvia tästä mielenkiintoisesta kotona oleskelusta.

Tänään kuitenkin lähdin käymään treeneissä ja muutenkin ulkona. Vitsit miten ihanalta tuntui kävellä sateessa, kun ilma oli raikas ja sai kunnolla happea! Kyllä tässä aletaan jo olla voiton puolella ja huomenna kyllä tekis mieli lähteä tekemään salille joku kevyt treeni. En tiiä osaanko tehä sellasta kevyttä, kai se on pakko tällä kertaa alottaa rauhassa, että en oo taas pääsiäistä sängyn pohjalla.

Iltapäivällä leivoin vähän herkkuja, nimittäin niitä ihan superherkullisia tuplasuklaacookieita, jonka resepti löytyy täältä. Lisäks vähän banaania ja kyllä maistui! Että tekis mieli jo vaihtaa veluurit farkkuihin ja naturel naama huulipunaan, mutta vielä tän illan yritän vaan parannella itseäni ja pötkötellä rennosti. Ensi viikolla tulossa vähän jotain mielekkäämpää sisältöä tänne kuin näitä wäää, oon kipeenä -postauksia. Kaikki ideat tervetulleita! :)

Mukavaa sunnuntaita kaikille! :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017