tiistai 29. huhtikuuta 2014

Siivousta ja sisustusta

Kävimme sunnuntaina perheeni kanssa kiertelemässä sisustusjuttuja Kodin ykkösessä ja samalla mukaani lähti pari uutta tyynynpäällistä. Tykkään vaaleista sävyistä sisustuksessa ja vaihdoin pari tummempaa tyynyä näihin vaaleanharmaisiin kuviollisiin tyynyihin. Sisätyynyt vaihtuivat myös 50x50 kokoon ja nyt sängyn päällä on harmoninen kokoelma vaaleita tyynyjä. 

Eilinen päivä kului siivotessa. Siitepölykausi on taas pahimmillaan ja yritän helpottaa tätä tukkoista oloa kaikin tavoin. Putsasin pölyt joka paikasta ja tuuletin petivaatteet. Laitoin myös tyynyni pesukoneeseen ja nyt pääsen sujahtamaan puhtaisiin, keväisiin lakanoihin. Siivouksen jälkeen kävin vielä kaupassa ostamassa tuoreita neilikoita piristämään huonettani.


Mukavaa tiistaita kaikille! :)

4 kommenttia :

 1. Oon ennenkin katsellut sun blogia! Tykkään näistä kuvista ihan älyttömästi :)

  VastaaPoista
 2. Jotain muuta kun tällast massatuotantoa! Netti on pullollaan samanlaisia sokerikuorutettuja blogeja kuin tämä. Harmi kun ulkonäkö on nykyään se number 1 :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harmi, ettet pidä blogini tyylistä :/ Tämä on kuitenkin minunlaiseni ja tykkään siitä sellaisena kuin se on. Onneksi blogeja ja lukijoita on moneen junaan :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017