sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Rainy day outfit

Risteilystä toivuttu ja tänään suunnattiin siskoni kanssa sinne uuteen XXL-urheilukauppaan Tammistoon. Täytyy kyllä sanoa, että se oli kaiken hehkutuksensa jälkeen vähän pettymys. Tai lähinnä se koko ja monipuolisuus jäivät vajaaksi. Palvelussa ei ollut mitään vikaa, mitä nyt jouduttiin vähän jonottelemaan ulkona. Jotenkin tuo harmaa sää saa heti mielenkin väsyneeksi ja fiilikset kohoaa vasta auringon paistaessa. Mutta eipä se mitään, ainakin sain vähän eloa yksinkertaiseen asuun sateenvarjon myötä. :) 


Päällä olivat noi Tukholman tuliaiset, nimittäin uudet farkut. Olen yrittänyt panostaa muihinkin housuihin kuin mustiin farkkuihin ja nämä tuovatkin vähän särmää mun farkkupinoon. Uskon, että näitä vaaleampiakin sinisiä tulee käytettyä, varsinkin valkoiseen yhdistettynä enemmän nyt kesän lähestyessä. Tykkään näistä uusista farkuista superisti just noiden kulutusten ja pehmeyden takia. 

Farkkuihin yhdistin tollasen perusneuleen, jossa on kultaiset napit olkapään kohdalla. Jalassa oli nuo jo hyväksi todetut nilkkurit ja laukuksi valitsin suosikki Longchampin. En välittänyt laittaa edes pahemmin koruja ja muutenkin pidin asun todella simppelinä. Ainoa väri löytyi kynsistäni, sillä inspiroiduin eilen lakkaamaan tuollaiset marjapuuron väriset kynnet katsellessani salkkareiden Ullan kynsiä :D Eli yksinkertaiselle päivälle yksinkertaista asua. Neule: Mango
Farkut: BikBok
Nilkkurit: Marco Tozzi
Laukku: Longchamp

2 kommenttia :

 1. Tosi hyvännäköinen asu! :> Vaaleat farkut raikastaa asu ihanasti.

  Milla / millamainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ihanasta kommentista! itsekin tykkään hirmusesti noista vaaleista farkuista :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017