tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kevään kosmetiikkaa

Tänään postin seassa oli Kicksin jäsenlehti ja huomasin nousseeni kultajäseneksi. Tosiaan kaikenlaista kauneustavaraa ja kosmetiikkapurnukkaa tulee ostettua aika usein ja tykkäänkin tosi paljon meikkailusta. Selailin siinä kevään kosmetiikkauutuksia ja samalla tulin miettineeksi sitä omaa meikkilakkoani, joka kestää vielä yli kuukauden. Miten se onkin niin, että aina haluaisi sitä mitä ei saa? Ihan kuin pikkulapsi...(lisää lupauksesta olla ostamatta meikkejä: täältä)

Haluaisin muutamia uusia meikkijuttuja ja olenkin tehnyt vähän vertailuja erilaisten tuotteiden välillä. Jos teillä on kokemusta kyseisistä tuotteista, niin kertokaa ihmeessä. 

(Kuvat: täältä ja täältä)

Olen huulikiiltojen ja -punien suurkuluttaja ja näin kesää kohti mennessä huomaan aina käyttäväni enemmän kevyempiä kiiltoja. Tykkään kuitenkin, että huulilla on selkeä ja kirkas väri, vaikka koostumus onkin kevyempi kuin punissa. Haluaisin satsata kunnon huulikiiltoon, jossa olisi pigmenttiä ja näitä olenkin käynyt kokeilemassa ja ihastelemassa. Kyseessä siis Lancômen Lip Lover ja Diorin Fluid Stick. Molemmissa koostumus on tavallista huulikiiltoa voimakkaampi ja uskon, että ne pysyisivät paremmin huulilla ilman jatkuvaa korjailua.(Kuva:täältä)

Toinen hankinta meikkipussiin olisi bb-voidesivellin. Tuo Kicksin versio on muodoltaan erilainen kuin normaali meikkivoidesivellin. Haluaisin tällaisen siveltimen juuri siksi, että pystyisi luomaan myös paksumman pohjan ja levittämään voiteen pyörivin liikkein. 

(Kuva: täältä)

 Vaikka olen käyttänyt jo pitkään VS:n  body mistejä, haluaisin myös uuden tuoksun. Vartalosuihkeet ovat ihania, mutta niiden tuoksu ei kestä pitkään. Yksi suosikkituoksuistani on ollut Versacen Bright Crystal ja nyt sen rinnalle on tullut myös Absolu versio ja olenkin käynyt jo tuoksuttamassa sitä. Tämä voisi olla hyvinkin yksi lentokenttäostos... :)

(Kuvat: täältä ja täältä)

 Nakedin paletit ovat varmasti kaikille jo tuttuja ja itse haluaisin vähän pienemmän version, eli basics voisi sopia minulle. Arkipalettiin haluaisin sekä matta- että helmiäisvärejä. Ruskean sävyt miellyttävät mua enemmän ja niitä löytyy myös Cliniquen uudesta paletista. Löysin tämän uutuuden Sokokselta vähän aikaa sitten ja testailin jo innoissani kämmenselkään todella pigmenttisiä sävyjä. Molemmilla on hintaa useampi kymppi, mutta täydellistä luomiväripalettia voi hyödyntää pitkään ja sellainen on ollut hakusessa jo useamman vuoden.

(Kuva: täältä)

Tykkään lisätä aina meikkiin hieman hohtoa. Tällä hetkellä meikkivarastosta uupuu varsinainen hohdepuuteri. Vaikka vaalea helmiäisluomiväri käy samasta roolista, olen myös kaipaillut ihan oikeaa tuotetta sen kuullon luomiseen. Tämä Macin yksilö vaikuttaa erittäin lupaavalta, ilman turhaa glitteriä.

Aion edelleen pysyä meikkilakossa ja tämä oli vain hieman helpotusta kosmetiikan himoitsemiseen. Nyt olen taas kartoittanut, että mitä haluan ja mitä tarvitsen. Kun lakkoni loppuu, yritän välttää turhia heräteostoksia ja pitäytyä niissä tuotteissa, jotka uupuvat minulta ja joille olisi todella käyttöä. 

2 kommenttia :

  1. Ah, toi Absolu on kyllä jotain ihaninta! :) Ehkä jopa parempi kuin edeltäjänsä :o Vois itsekin ostaa just lentokentältä, kun matkalle menee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin munkin mielestä, kävin tuoksuttelemassa sitä aikoja sitten ja edelleen se on jäänyt kummittelemaan hyvänä tuoksuna mieleen, että varmaan tosiaan pakko ostaa sitä! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017