perjantai 11. huhtikuuta 2014

Farkkuja ja Laurenia

Nyt tulisi esittelyyn muutamat ostokset. Tukholmasta ostin yhdet mustat Dr. Denimin farkkulegginsit, koska edelliset alkoivat jo näyttää kulahtaneilta ja noi sattuivat vielä olemaan alessa. Lisäksi löysin kerrankin kivat siniset farkut. Nämä ovat vilahtaneet jo asukuvissa täällä ja muutenkin ne ovat eksyneet päälleni jo useampaan otteeseen. Olen todella huono sinisten farkkujen käyttäjä ja yleensä viihdyn paremmin mustissa, mutta luulen, että nämä BikBokin Never denimit tulevat muuttamaan sitä. 

Mustat farkkulegginsit ovat ihan peruskauraa ilman sen suurempia krumeluureja, mutta sinisissä farkuissa on kulutuksia ja sinisen sävy vaihtelee hieman farkkujen lantio-osassa. Lisäksi molemmat ostamani farkut ovat supermukavia päällä. Ei siis turhia ostoksia ollenkaan! (itsensä vakuuttelua...)

Mustat: Salt (39,95€), siniset: BikBok (59,95€)


Kuten jo aiemmin totesin, olen huono sairastelemaan ja jäämään kotiin makaamaan. Varsinkin Stockmannin hullut päivät saivat mut liikkeelle. Hulluhan sitä täytyy olla, että lähtee hulluille päiville puolikuntoisena ennen kahdeksaa vapaapäivänä. Mutta kun siellä oli yksi pari ballerinoja, jotka niin kovasti halusin! Ja onneksi sain nämä ihanat Ralph Laurenin Brittany -malliset baltsut kotiin omassa koossani. Kannatti herätä aikaisin, fashion is worth the trouble. 

Ballerinat ovat aitoa nahkaa ja väriltään kauniit konjakin ruskeat. Tällaiset uupuivatkin mun ballerinakokoelmasta ja en malta oottaa että kesä tulisi ja saisi yhdistää nämä esimerkiksi raitapaitaan tai siihen valkoiseen kesämekkoon jonka aiemmin esittelin. Ballerinat ovat tollaiset jännät käppyrät :D Ja edessä on kultaisin yksityiskohdin koristeltu Ralp Laurenin tunniste.


Sellaiset ostokset tällä kertaa! Mitäs piditte? :)

4 kommenttia :

 1. Ihania farkkuja! Se on aina mahtavuutta, kun löytää kivat farkut. Joskus ne osuu vaan silmiin, mutta joskus niitä saa oikein metsästämällä metsästää..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oon niin samaa mieltä, ite löydän farkut aina sattumalta ja jos oikein etsin niin sitten ei löydä ollenkaan :)

   Poista
 2. Tää sun blogisi on aivan ihana ja oon koko ajan tykänny sun tyylistä kirjottaa. Lisäks oot mielestäni kehittyny tosi paljon kuvien otossa. Jatka samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että, kiitos tosi paljon hyvästä palautteesta ja aion ehdottomasti jatkaa bloggailua niin kauan kuin intoa riittää! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017