sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Synttäripäivä = naistenpäivä

Vietin 19-vuotissynttäreitäni ensin perjantai-iltana tyttöporukalla ja eilen varsinaisena päivänä siskoni kanssa. Perjantaina kävimme syömässä Santa Fe -ravintolassa ja jälkkäreillä Hard Rock Cafessa. Santa Fe:ssä söimme natcholautasellisen ja tulisen pääruuan ja myöhemmin todella herkullisen browniejätskiyhdistelmän. Ilta oli kaikin puolin onnistunut ja sain myös tytöiltä kivoja lahjoja! Kiitos ihanat <3 

Minä ja MilenaAnni ja Julia

Lauantaina heräsin jo ennen yhdeksää ihanissa uusissa lakanoissa ja ensimmäinen näky oven ulkopuolella sai suupielet nousemaan. (Lahjoista lisää myöhemmin.) Söin herkullisen ja täyttävän aamiaisen ja nautin synttärionnitteluista ja kukkakimpusta. Sitten laittauduin vähän ja lähdin viettämään mukavaa päivää shoppailun merkeissä. Kierreltiin siskoni kanssa koko päivä kauppoja keskustassa ja muutama kiva löytökin lähti mukaan. (Niistäkin myöhemmin :D) Käytiin myös syömässä lounaat La Grill Steak House -ravintolassa Forumin kukontorilla ja voin suositella paikkaa kaikille, oli nimittäin oikein hyvää ruokaa.


Sisko! <3

Herkullinen savulohipasta.Kävin vielä shoppailureissun jälkeen pikaisesti kotona keräämässä kamat kasaan ja lähdin vielä siskolleni yökylään. Herkuteltiin vielä Daim-kakulla ja siinäpä se olikin, minun synttäripäiväni. En ole mikään bilehirmu ja 19 vuotta on mielestäni kuitenkin "turha" ikä juhlia isosti, joten ravintolailta hyvässä seurassa ja shoppailupäivä siskon kanssa sopi tunnelmaan paremmin kuin hyvin :) 

Kiitos kaikille vielä onnitteluista ja mukavista hetkistä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017