lauantai 22. maaliskuuta 2014

My outfit for the day off

Moikka ja ihanaa lauantaita kaikille! Tänään on vietetty sitä ensimmäistä vapaapäivää, ilman stressiä ja turhia suunnitelmia. Koko päivä vierähti oikeastaan siskon kanssa ja mikäs sen parempaa :) Päivällä käytiin pyörähtämässä kauppakeskus Kaaressa ja jotain kivaa tarttuikin mukaan... Sitten suunnattiin siskoni luokse tekemään ruokaa. Iltapäivällä käytiin vielä kävelemässä, auringon paistaessa ihanasti. Lopuksi leivottiin vielä suklaakakkua ja katseltiin hömppäleffaa. Sellainen vapaapäivä tällä kertaa. 


Sitten näitä asukuvia, pitkästä aikaa! Tykkään itse katsella muiden asuja blogeissa, mutta harmittavan usein saan itselleni ketään kuvaajaa tai on muita ongelmia, kuten sää. Tänään kuitenkin nappailtiin muutamat kuvat siskoni kanssa mun vapaapäivän asusta :)


Uskaltauduin jo laittamaan kevättakin ja tennarit. Kai se kevät on todella tullut! :) Vaikka takin alla piti kyllä olla paksu neule ja kunnon kaulahuivi kaulassa, mutta tästä se lähtee. Oli niin kiva tunne ottaa kuvia ulkona, kun ei palellut ja aurinko paistoi. Sen myötä tuli myös varjot, mutta ehkä ne aiheuttaa lähinnä vaan hilpeyttä :D


Tuo Mangon neuletakki on jäänyt vähemmälle käytölle, vaikka tykkään siitä hirmuisesti. Neuleen yhdistin perusjuttuihin: mustat farkut ja valkoinen toppi. Longchampin uusi tulokas keikkui ranteella ja täydensi asua :) Vielä uudet kakkulat silmille ja asu oli koossa! Yksinkertaista, eli juuri omaa tyyliäni!Takki: Jennyfer (Roomasta)
Kaulahuivi: Lindex
Kengät: Primark
Laukku: Longchamp
Housut: Dr. Denim
Neuletakki: Mango
Aurinkolasit: Lindex


2 kommenttia :

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017