maanantai 10. maaliskuuta 2014

Lahjoja ja ostoksia

Heippa!

Synttärit oli ja meni ja tässä vielä katsaus ihaniin lahjoihin, joita läheiseni olivat ostaneet. Esittelen samalla myös lauantain shoppailusaldoa rajatusti. Uusi rakkauteni kohde! Longchampin Planetes tote laukku <3 Sain sen vanhemmiltani, hienovaraisen vinkkauksen seurauksena ja en voisi olla tyytyväisempi. Yksinkertainen, musta, laadukas, juuri sitä mitä laukulta haluan. :)

Isa Doralta rohkeanvärinen luomiväripaletti.

Kaunis Iittalan kastehelmi kynttiläkippo ystävältäni.

Tämä epämääräinen mytty on paljon toivottu silkkiaamutakki. Kokeilin kyseistä aamutakkia jo eilen ja voi miten ihana se olikaan! Herkullinen vadelmanpunainen väri ja miellyttävä materiaali toimivat tosi kivasti yhdessä. 

Yhdeltä ystävistäni sain myös hauskan "viimeisen teinivuoden selviytymispaketin", joka sisälsi mm. prinsessalaastareita, kynsilakkaa, huulienkuorinta-ainetta ja suklaata. Lisäksi sain herkullisia keksejä ja leffalipun! :)

Kiitos kaikille vielä oikein kivoista ylläolevista lahjoista. Sitten niihin ostoksiin. En kuvannut ihan kaikkea alusvaatteista lähtien, mutta tässä kivoimmat löydökseni shoppailureissulta. 

Pitkähihainen paita, jossa etuosa on satiinia. Orsay.

Superihana pitkähihainen valkoinen pitsipaita! Object (Vila)

Kevyt huivi repalaisilla yksityiskohdilla ja koristeompeleella. Luonnossa väri on lähempänä pinkkiä kuin punaista. Kapphal.

Sellaista, mitäs piditte?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017