keskiviikko 26. helmikuuta 2014

My skincare favourites top 5

Aloin ensin kokoamaan kattavaa ihonhoitopostausta ja siinä vaiheessa kun 14. purkki oli kameran edessä, totesin, että eihän tässä ole mitään järkeä! Miten 18-vuotias tarvitsee yli kymmenen erilaista purkkia ihonhoitoon? Eikä siinä ollut vasta kun ne tarpeellisimmat, joita käytän päivittäin/viikoittain. Täytyy tehdä joku kunnon inventaario noiden puhdistustuotteiden ja rasvojen kanssa. Sitten siihen asiaan, päätin listata säännöllisesti käyttämistäni ihonhoitotuotteista 5 parasta. 

ACO FACE young Puhdistusvaahto

Tämä puhdistusvaahto on kuulunut ihonhoitoarsenaaliini jo useamman vuoden. Tuote puhdistaa tehokkaasti meikin ja on silti hellävarainen. Itse tykkään juuri vaahtomaisista tuotteista, sillä ne tuntuvat hyvin kevyiltä iholla ja jättävät raikkaan tunteen iholle. Plussaa myös siitä, että tuote on TODELLA riittoisa. Aco Face young puhdistusvaahtoa voi ostaa apteekeista. 

Favora kosteuttava hoitovoide kasvoille.

Päivittäisessä kosteutuksessa käytän tätä Favoran rasvaa. Imeytyy melko nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Soveltuu hyvin esimerkiksi meikin alle. Neutraali tuoksu ja toimii sekä päivä- että yövoiteena. Tykkään tuotteesta ja myös tämä löytyy apteekin hyllyltä.

Dove silky nourishing vartalovoide.

Tämä Dove on ehdoton ikuisuuslemppari. Mikään rasva ei imeydy niin nopeasti kuin tämä! Käytän miltei päivittäin, erityisesti talvella kuivalle iholle. Rasva on ihanan paksua ja jättää iholle pehmeän tunteen. Lisäksi hinta on aivan naurettavan pieni siihen nähden miten suuri purkki on kyseessä. Omani olen saanut lahjaksi, mutta näitä löytyy mm. Sokokselta.

The Body Shop Seaweed kasvokuorinta.

Kuorin kasvoni 1-2 krt viikossa ja tykkään melko rakeisesta kuorinnasta. The Body Shopin merileväkuorinta sopii siihen tarkoitukseen enemmän kuin hyvin. The Body Shopilla on monia erilaisia kuorintavoiteita (satsumavartalokuorinta toinen lemppari!), mutta myyjän kanssa keskusteltuani tämä vaikutti parhaalta ja hetkeäkään en ole katunut. Tuote jättää iholle todella pehmeän tunteen ja kuorii kuolleen ihosolukon pois tehokkaasti. 

Lumene 24h syväkosteuttava käsivoide.

Lumene ei kuulu lempimerkkeihini, mutta tätä parempaa käsivoidetta en ole löytänyt miltään muulta merkiltä. Kosteuttaa todella hyvin ja sopii myös kynsinauhoille. Koostumukseltaan melko paksua, mutta sopii hyvin juuri Suomen pakkaskäsille. Yksi tärkeä kriteeri itselleni kaikissa kosteusvoiteissa, on nopea imeytyvyys ja tässä purkin "fast absorbing formula" pitää todella paikkansa. Lisäksi tämä kuuluu myös niihin edullisiin, mutta mahtaviin tuotteisiin. Lumenen tuotteita voi ostaa mm. Sokokselta.

Eli tässä viisi suosikkiani ihonhoidon puolelta. Voin suositella näitä kaikille ja kertokaahan ihmeessä omia lempparituotteitanne :)

2 kommenttia :

  1. Tuo ACO:n puhdistusvaahto on tosi hyvää,mullakin on sitä! Ja Doven vartalovoiteet on kans ihan parhaita!

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017