perjantai 14. helmikuuta 2014

Montako päivää jäljellä? NOLLA!

Eilen vietettiin penkkareita ja päivä oli uskomattoman hauska! Aloitettiin aamulla parin ystäväni kanssa meillä hyvällä herkkuaamiaisella ja laittauduttiin yhdessä valmiiksi suurta päivää varten. Koululla saatiin haalarit päälle ja abigaala alkoi. Teemana meillä oli tuomioistuin ja esitys sujui melko hyvin. Asut eivät niinkään liittyneet gaalaan ja itse olinkin bArBIe :) Katseltiin kuvia ja videoita ja palkittiin vielä opettajia erinäisillä lahjoilla. Lopulta päästiin heittämään karkkia ja huutamaan nollaa!
 Meidän koulullamme oli kolme rekkaa ja ajelu sujui mukavasti. Mielestäni tunnelma oli aivan mahtava ja oli niin vapautunut fiilis siellä kaikkien ystävien kanssa onnellisena. Parasta oli mielestäni se, kun näki miten vilpittömän iloisia myös rekan ulkopuolella olevat olivat. Ihmiset olivat kokoontuneet katujen reunoille keräämään karkkia ja iloitsemaan. Kurkut käheänä huudettiin koulumme nimeä ja nollaa, mutta se oli sen arvoista. En olisi uskonut, että koko penkkarihumu koululta rekkoihin olisi ollut noin hauskaa, mutta kyllä se vain on Wanhojen tanssien ohella yksi lukion parhaista päivistä! 


Rekka-ajelun jälkeen oli aika siirtyä hetkeksi rauhoittumaan kotiin ja itse ainakin nukuin päiväunet ja söin kunnolla, ennen illanviettoa. Penkkarijatkoja juhlittiin useammassakin paikassa, mutta kokonaisuutena ilta ei mennyt ihan suunnitelmien mukaan. Jouduimme jonottamaan todella pitkään pääsyä virallisille jatkoille ja sisällä porukkaa oli tungokseen asti. Tulin kotiin melko myöhään, mutta seuraavana päivänä lähdettiin kuitenkin katsomaan 2. luokkalaisten tanssit koululle.


Ihanin tyttöporukka ikinä! <3


Kokonaisuutena erityisesti päivä oli kiva, vaikka ilta menikin vähän mönkään. Hyvien ystävien ympärillä oli kuitenkin ilo juhlia koulun päättymistä ja lukuloman alkamista. Viralliset lukion oppitunnit ovat siis meidän abien osalta ohi ja nyt kaikki fokus tuleviin kirjoituksiin. 

2 kommenttia :

 1. Toivottavasti oli hauskat penkkarit!
  Oot tosi kaunis ja sulla on kivan raikas blogi! :3

  http://iftheresafuture.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu oli kyllä hauskaa :) ja kiitos ihanasta kommentista!

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017