perjantai 28. helmikuuta 2014

MNG ihastus!

Viimeinen päivä helmikuuta! Sehän tarkoittaa paitsi kummitätini syntymäpäivää, myös kevään lähenemistä. Aurinkokin on paistanut jo muutamaan otteeseen ja jossain toiveajatteluni tasolla olen kuullut lintujen laulavan. Kevät on ihana vuodenaika, mutta sitten se riemu vasta ratkeaa kun kesä tulee.

Eilen klikkasin itseni Mangon nettikauppaan ja vaikka kyseinen kauppa onkin yksi suosikeistani, en olisi ikinä uskonut miten monta ihanaa vaatetta/asustetta olisin valmis laittamaan "ostoskoriin". Päätin kuitenkin malttaa mieleni ja odottaa pari viikkoa syntymäpäiviini, jolloin olen suunnitellut meneväni shoppailemaan siskoni kanssa, varmasti myös Mangoon. Tein muutaman haavekollaasin tappaakseni aikaa ennen tuota varsinaista shoppailureissua. Pääasiassa vaatteet sopivat keväisiin ja kesäisiin asuihin. 
Ihania kesätoppeja tarvitsee aina ja varsinkin keskimmäinen sai sydämeni pamppailemaan ihanalla leikkauksella ja herkullisella värillä. Valkoisessa topissa näkyy tuo tämän kevään muoti-ilmiö, kietaisumalli. Myös tummanbeige lyhythihainen paita olisi ihana esimerkiksi valkoisten farkkujen parina. 

Sortsit kuuluvat ehdottoman tärkeänä osana omaan kesäpukeutumiseeni ja valkoisia ei vielä löydykään. Ensimmäinen hame on kivanmallinen ja kyseisiä hameita on ollut esille jo monessa kaupassa. Kokeilin samantyylistä aiemmin, mutta jostain syystä se ei imarrellut. Haluaisin kuitenkin antaa tälle Mangon yksilölle toisen mahdollisuuden. Oikeanpuolinen lyhyt kynähame on lempparini! Erikoista kuviointia hameen pinnassa ja katseenkiinnittäjänä kimaltava nauha hameen yläosassa. 
Jatketaan alaosassa. Tykkään eniten mustista farkuista, mutta keväällä ja kesällä jalkaani eksyvät entistä useammin siniset perusfarkut valkoisen yläosan kanssa. Ensimmäiset ovat täydellisen väriset! Haaveissani on myös vaaleamman siniset farkut, pienellä kulutuksella. Punertavat housut ovat pyörineet ajatuksissani viime kesästä asti, mutta värikammoisena en tiedä tulisivatko ne käyttöön ikinä, aina voi kuitenkin unelmoida.
Vaatekaapissani on ammottava aukko arkimekkojen kohdalla. Tykkään kovasti hameista, tunikoista ja mekoista, mutta jostain syystä miellyttäviä yksilöitä löytyy aniharvoin. Tässä kuitenkin kaksi varteenotettavaa vaihtoehtoa klassisessa raitakuosissa. 
Asustepuolella katseeni kiinnittyivät ensimmäisenä noihin superihaniintäytyysaadahetimulle -korkkareihin! Malli hipoo täydellisyyttä ja koko komeuden kruunaa ihana rusetti. Kesäinen huivi, joka sopii joka asuun väriensä puolesta. Myös vaalealle pikkulaukulle olisi tarvetta ja tuo beige laukku olisi ihana kaikessa yksinkertaisuudessaan. 


Ihania pitkähihaisia tarvitsee aina ja varsinkin keskimmäinen olisi jokaisen huonon asupäivän pelastaja. Vaalea rusetillinen ei tarvitsee kummempaa taivuttelua, vaan hurmaa suloisuudellaan. Myös kuvioidut paidat ovat herättäneet mielenkiintoni viime aikoina ja tuo paita olisi ihana niin keväällä kuin kesälläkin muutaman napin avauksen jälkeen. 


Vielä viimeisenä pari ihanaa lämpimämpää vaatekappaletta. Beige neule on ihanan pelkistetty ja sopisi kaikkiin vuodenaikoihin. Valkoinen farkkutakki olisi ehdottomasti hitti minun vaatekaapissani, sillä omaan samankaltaisen beigen ja se on ollut päällä luvattoman monta kertaa. 

Kaikki postauksen vaatteet sekä asusteet: Mango.


4 kommenttia :

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017