tiistai 18. helmikuuta 2014

Meikkipohja

Olen huomannut, että aina meikkipostausten jälkeen katsojaluvut pomppaavat tavallista korkeammiksi, joten päätin nyt toteuttaa yhden mielestäni tärkeän meikkaukseen liittyvän postauksen. Tänään nimittäin keskitytään erityisesti pohjameikkiin ja leikittelyyn valon ja varjojen avulla.Tarvittavat meikit ja välineet esille

1) Levitän aluksi kosteusvoiteen ja sen imeydyttyä levitän pohjustusvoidetta kauttaaltaan koko kasvoille. 

2) Meikkivoiteen levitys. Käytän edelleen Make Up Store Matt foundationia (sävy: milk). Levitän meikkivoiteen kasvoille aloittaen keskeltä ja etenen meikkivoidesiveltimen avulla koko kasvojen alueelle. (Huom! Tarkasti hiusrajat ja kasvojen reunat)

Sivellin: We Care Icon

Meikkivoide paikallaan.

3) Sitten vuoroon valokynä ja peitevoide. Peitevoidetta laitan yksinkertaisesti peitevoidesiveltimellä ihon epäkohtiin tai punoittaville alueille, kuten nenänpieliin.

Valokynää levitän silmien alle, kulmaluiden päälle, sekä kulmakarvojen väliin. Levitän valokynän yleensä käyttäen sekä meikkivoidesivellintä että sormia, jotta tuloksesta tulisi mahdollisimman tasainen.


 Levitän valokynää myös suun ympärillä oleviin "juonteisiin".


4) Puuteroin ihon kevyesti vipalla painellen. Ennen levitin puuterinkin suurella Kabukilla, mutta vaihdettuani Lorealin BB-puuteriin olen suosinut vippaa sen kevyen koostumuksen vuoksi. En pidä pakkelisesta lopputuloksesta, mutta tuo puuteri pitää ihon mattapintaisena, kuivattamatta ihoa.


5) Seuraavaksi aloitan kasvojen varjostamisen aurinkopuuterilla. Sudin aurinkopuuteria hiusrajaan otsalla, ohimoille, leukaperiin sekä hieman kaulalle. Tämän vaiheen teen vain käyttämällä isoa Kabuki-sivellintä. (Huom! häivytä kunnolla, jottei kasvoille jää tummia rajoja) 


6) (vas. kuvassa edell. vaihe) Sitten sudin pienemmällä poskipunasudilla poskipunaa poskiluun alle. Tässä vaiheessa kasvoilla aina joko hymy tai pusukala (=posket vedettynä sisään), jotta erottaa selkeästi, missä poskiluu menee.


7) Korostusväri, hohtopuuteri, miksikä sitä nyt itse tykkää sanoa :) Itse käytän vaaleaa helmiäisluomiväriä tuomaan kasvoille hehkua ja korostamaan poskipäitä (ja pisamia :D)
Sudin korostusväriä posken korkeimmalle kohdalle, juuri poskipunan yläpuolelle sekä kulmaluulle, silmäluomen ja kulmakarvojen väliin.

Kuultopunan lisäys ja meikki on valmis!


Tässä vielä valmis meikki kokonaisuudessaan. Mielestäni onnistunut meikkipohja on täydellisen meikin salaisuus. En sano olevani mikään mestarimeikkaaja, mutta tässä omat niksini hyvään meikkipohjaan sekä kasvojen varjostamiseen ja korostamiseen. 

2 kommenttia :

  1. Toi kuulto jutskula on niin kiva! Shoppaillaan mulle yhessä sellanen parin vkon päästä? ;) -j

    VastaaPoista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017