perjantai 24. tammikuuta 2014

So excited: new sports clothes!


Ihanaa perjantaita kaikille! Tänään on ollut mahtava päivä :) Koulussa sain paljon aikaan ja sitten päätimme vielä lähteä ystäväni Julian kanssa shoppailemaan. Kävimme myös kahvilla ja kaikinpuolin reissu oli mahtava tapa aloittaa viikonloppu. Lisäksi sain vielä vapaaillan treeneistä niin huomenna olen entistä innokkaampi lähtemään voimisteluleirille.

Ideana oli siis hamstrata erityisesti urheiluvaatteita ja niitähän löytyi. Tuli ihan himo ostaa kaikenlaisia ihania jumppakuteita. Tykkään muuten käyttää neutraaleja värejä, mutta urheillessa panostan kirkkaisiin väreihin. Saattaa kuulostaa hölmöltä, mutta minun mielestäni treenaaminen on paljon mielekkäämpää kivoissa vaatteissa. Kaupoissa on nykyään tosi paljon valikoimaa urheiluvaatteiden osalta ja kiinnitin huomiota kaikenlaisiin ihaniin kevätväreihin ja kuoseihin. 

Urheilurintsikat, Soc (Stadium)

Sukat, Reebok (Intersport)


Treenitrikoot, Nike (Intersport)

Nämä trikoot olivat päiväni huippulöytö! (Ja ainoa asia, mitä lähdin varsinaisesti ostamaan :D) Halusin pitkät trikoot polvimittaisten lisäksi. Nämä ovat malliltaan ja merkiltään samat kuin jo omistamani, mutta vain nilkkapituiset. Ja tuo teksti; tykästyin näihin jo heti henkarissa ja vielä enemmän sovituskopissa. Just do it kannustaa tekemään parhaansa koko ajan. Housut ovat aika napakkaa kangasta ja vyötärö ylettyy hieman korkeammalle, joka sopii minun vartalolleni hyvin. En malta odottaa, että pääsen urheilemaan nämä päälläni :) Pöksyt olivat vähän alennuksessa ja sain ne lopulta hintaan 49,95€.


Neule, Vila

Lopuksi löysin vielä kivan raidallisen neuleen Vilasta. Mustavalkoinen raita on kyllä käytännöllinen kuosi ja sopii hyvin varsinkin tulevaan kevääseen, esimerkiksi sinisten farkkujen pariksi. Hintaa neuleella oli vaivaiset 26,95€ hyvään materiaaliinsa nähden. 

Sellaista tänään! Mulla on nyt tosi hyvä fiilis päällä ja en malta odottaa, että pääsisin urheilemaan oikein kunnolla :) Mitäs piditte ostoksistani? Mukavaa viikonloppua kaikille!
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017