torstai 16. tammikuuta 2014

Poikkeuksellisia olosuhteita


Enkä nyt viittaa kirpeisiin pakkasiin... Meillä on siis kotona käynnissä ikkunaremontti ja siksi asunto on kuin pommin jäljiltä ja mitään ei löydä mistään. Huonekalut ovat sikin sokin, jotta ikkunoiden edessä olisi tilaa työskennellä ja siksi esimerkiksi minun huoneeni sänky on keskellä olohuonetta. Lisäksi täällä haisee omituiselta (ilmeisesti joku tiivisteaine?) ja meteliä riittää. Eilen päätin siis suunnata siskolleni yökylään pakoon tätä kaaosta, joka osoittautuikin hyväksi vaihtoehdoksi.


Myös blogi on pysynyt hiljaisuudessa muutaman päivän ajan, pahoittelut. Minulla on tällä hetkellä tosi paljon koulujuttuja niin ylppäreiden lukemisen kuin kurssisuoritustenkin parissa, joten käytännössä kaikki vapaa-aika kuluu joko voimistelusaleilla tai kirjojen ääressä. 

Yhtenä iltana kerkesin kuitenkin katsomaan kaikkien aikojen lempisarjaani, Täydellisiä naisia ja nauttimaan lämmintä kaakaota viltin alla. Mielestäni parempaa keinoa rentoutua ei olekaan! :) Eilen väsäsin myös pitkästä aikaa kunnon salaatin ja kyllä maistui!


Yksi tuleva reissu on kuitenkin saanut suupieleni kääntymään ylöspäin, sil-
lä päätimme varata rakkaiden tyttökavereideni kanssa rantaloman Kyprokselle! Lähdemme vasta toukokuussa, ikään kuin ylioppilaskirjoitusten loppumisen kunniaksi, mutta olen nyt jo aivan innoissani, kun on jotain mukavaa mitä odottaa! :) 

Palaan taas loppuviikosta, mukavaa päivää kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017