keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Lahjoja

Vaikka joulu onkin ensisijaisesti perheen yhteistä aikaa ja rauhallista lomailua, en voi väittää, ettenkö innostuisi joka vuosi paketeista. Minusta on ihanaa saada lahjoja, jotka ovat ajatuksella valittu. Tänä vuonna olen ilmeisesti ollut tosi kiltti, kun paketeista paljastui hienoja lahjoja yksi toisensa jälkeen! En kuvannut ihan kaikkia, mutta tässä kuitenkin suurin osa.


Vähän vakkareita varastoon: Aco Face Wash -puhdistusvaahto, L'Orealin valokynä ja Lumenen Arctic Aqua kasvorasvaa. Lisäksi Doven ja Oriflamen suihkugeelejä ja toivottu Make Up Storen luomivärisivellin. Astioita tuli tänä vuonna useampia: muumimukikokoelmaan kaksi uutta tulokasta ja taikamukeja niin valkoisena, kuin punaisenakin.Iittalan kivituikkuja: matta ja kirkas. Lisäksi hyvältä ystävältäni kätevät termoslasit.


Kaunis koru ystävältäni.

Isiltä sain pitkään toivotun DVD-soittimen. SItten yksi suosikeistani: Antti Tuiskun uusin levy! Ja perinteiseen tapaan, 2 kpl leffalippuja.

Ihania ja pehmoisia pyjamapöksyjä kaksin kappalein.

Vaatteita tuli jonkin verran, mutta kaikkia en kuvannut. Tässä vähän esimakua mahdollisesta uuden vuoden glitter-paidasta.

Ei joulua ilman kynttilöitä ja suklaata!

Äiti oli kutonut jälleen koko perheelle villasukkia. Näitä tarvitaan aina!

Doven lahjapaketti. 

Olen hyvin kiitollinen saamistani lahjoista ja kaikille löytyy käyttöä. :)

2 kommenttia :

  1. Jippiiii :) sain saman dove- pakkauksen ja tietysti perinteisesti villasukat! luin taas monta tekstiä putkeen ku en joka päivä ehi tarkistaa onko uusia julkaistu :) hyvää joululoman jatkoa annepanne <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva! Tervetuloa vaan lukemaan uudestaankin :) ja kiitos samoin hyvää lomaa <3

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017