lauantai 9. marraskuuta 2013

Inspiration for lazy outfits

Näin kylmän tullen, halu pukeutua rennosti ja mukaviin vaatteisiin herää, ainakin minun kohdallani. Keräsin jälleen Polyvoren avulla inspiraatiota rentoihin syys-/talviasuihin. Kaikki asut ovat hieman erityylisiä, mutta sisältävät silti samoja yhdistäviä tekijöitä; kuten pehmeitä materiaaleja. 

svetari: Mango, farkut: Net-A-Porter, kengät: Ugg Australia, pipo: Topshop, laukku: Forever21

Ensimmäinen asu on hieman epätyypillinen minulle. En tiedä osaisinko käyttää tuollaista svetaria, mutta jotenkin se näytti kivalta ja niitä on näkynyt tänä syksynä erityisen paljon. Uggit ovat iskostuneet mieleeni kaikista mukavimpina kenkinä ja nuo nappiversiot ovat niin söpöt, että oli pakko lisätä ne kollaasiin. Tykkään laukuissa vähän "säkkimäisestä" mallista, joten tuo oli oiva valinta. Siniset farkut ovat yksi rentojen asujen kulmakiviä ja tämäkin kollaasi lähti niistä.

tunika: Vila (Object), legginsit: Esprit, huivi: Forever21, laukku: Marc Jacobs, kengät: Zalando 

Tämä asu rakentuu kaikista mukavimman yhdistelmän ympärille: legginsit + neuletunika. Tunika on hyvä valinta silloin, kun ajatus kiristävistä farkuista ahdistaa ja haluaa jotakin mukavampaa. Huivilla saa asuun helposti väriä ja jos asu tuntuu muuten liian rennolta aina voi laittaa kivat saappaat ja upean laukun. 

neule: Mango, housut: Kohls.com, huivi: Forever21, laukku: Michael Kors, kengät: Ugg Australia

Viimeinen on oma suosikkini. Housuissa on hauskat vetoketjuyksityiskohdat ja neuleen raidat lisäävät asuun mielenkiintoa. Lämmin tuubihuivi kaulaan ja chestnut -Uggit jalkaan! Tuo Michael Korsin laukku on muuten aivan ihana ja sopii mielestäni tosi kivasti muuhun asuun. 

Näissä asuissa voisin kuvitella liikkuvani, esimerkiksi koulussa. Talvella on vaan niin ihanaa käpertyä lämpimän neuleen/kaulahuivin suojiin ja tallustella Uggit jalassa. Mukavuus ennen kaikkea! Kohtahan alkaa pikkujoulukausi, joten sitten voi sipsutella korkkareissa ja kimaltavissa mekoissa. Nyt kuitenkin suojaudutaan ikävältä säältä ja pysytään lämpiminä. Mikä asuista on oma suosikkisi? Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017