sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Tyylini kulmakivet

Nyt on aika puhua tyylistä! Joskus kiinnostus ulkonäköön ja materiaan mielletään pinnallisuudeksi, mutta mielestäni jokainen ihminen voi tuoda parhaita puoliaan esiin ja kertoa omasta persoonastaan tyylin ja laittautumisen avulla. En väitä olevani muodikas ja tyylikkyys taas on katsojan silmissä, mutta itse panostan asuihin ja väreihin, joissa tunnen oloni miellyttäväksi. Väreissä suosin neutraaliutta, kuten harmaata, mustaa, valkoista, beigeä, yms, mutta silloin tällöin käytän myös kirkkaampia värejä.


Käytän paljon neuleita, suosikkini ovat suljettujen mallisia, ei siis neuletakkeja. Neuleet on helppo yhdistää kaikkiin vuodenaikoihin ja moniin eri tapahtumiin, lisäksi ne ovat superpehmeitä ja mukavia päällä. Alaosassa tykkään käyttää farkkuja, sekä sinisiä että mustia. Välillä pukeudun myös hameisiin tai mekkoihin, mutta enimmäkseen vain juhlissa. Paidoissa suosin pehmeitä materiaaleja, kuten puuvillaa. Valkoinen on suosikkivärini yläosavaatteissa. Usein asuni ovat hyvin samantyylisiä ja jopa klassisia. Tykkään pienistä naisellisista yksityiskohdista, kuten punaisesta huulipunasta tai pitsistä. En osaa käyttää esimerkiksi camo-kuosia tai pipoja ollenkaan. Koen löytäneeni tämän tyylini vasta viime vuosina.Asusteet luovat tavalliseempaankin asuun luonnetta. Kengät ja laukut ovat ihania ja värinä ehdottomasti musta! Nahkaiset ja mokkaiset ovat parhaita, mutta kesällä kevyempikin materiaali on hyvä. Huiveilla saa myös luotua asusta mielenkiintoisemman ja piristettyä muuten neutraalia kokonaisuutta. Koruissa käytän useimmiten vain hopeaa ja mallit ovat puolestaan siroja ja kauniita.

Rakastan sitä tunnetta, kun löytää vaatteen/asusteen josta pitää heti ensisilmäyksellä. Nykyään olenkin panostanut siihen, että ostan vain niitä aivan ihania vaatteita, jotka näyttävät hyvältä päälläni ja jotka on helppo yhdistää monen muun eri vaatekappaleen kanssa. ”Ihan kivat” saavat siis jäädä kauppaan. Olisi ihanaa omistaa merkkilaukkuja tai kalliita designer vaatteita, mutta en koskaan ostaisi tuotetta vain brändin takia. Laatu ja ulkonäkö ovat minulle tärkeimpiä seikkoja vaatteiden ja asusteiden valinnassa.
En pukeudu ketään muuta kuin itseäni varten. Tietysti on mukava näyttää hyvältä esimerkiksi juhlissa tai poikaystävän silmissä, mutta loppupeleissä ne omat asut kertovat omasta itsestään ja minun kohdallani jopa vaikuttavat päivän fiilikseen. Toivottavasti tämä avasi vähän tyylini suuntaa ja illalla julkaisen blogin ensimmäiset asukuvat, joissa näette kokonaisuutena edellämainittuja elementtejä, joissa viihdyn.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017