keskiviikko 10. toukokuuta 2017

5 OUTFITS I'D LIKE TO WEAR

Huolimatta siitä, että tänään on satanut vuoroin lunta, rakeita ja räntää, uskon vakaasti siihen, että se kesäkin tulee vielä jonain päivänä. Mieleni on jo aivan hellesäissä ja olenkin tehnyt jo muutamia kesäisiä hankintoja. Tänään innostuin myös kokoamaan muutaman kesäisemmän asun Polyvoressa. Pyrin rakentamaan asut joko sellaisten vaatteiden ympärille, joita minulla jo on, tai joita toivoisin ostavani tälle kesälle. Toivottavasti tekin saatte hieman inspiraatiota kesäpukeutumiseen tästä postauksesta!

Culottes & lace
1 Culottes & lace

Tulin ostaneeksi mustat Culottes-housut alkuvuodesta ja niiden pariksi yhdistäisin ehdottomasti cropatun yläosan. Haluaisin löytää jonkun kivan pitsiversion itselleni pian. Asuun saa juhlavuutta pukemalla ballerinojen sijasta korkkarit. Voisin hyvin kuvitella tällaisen asun esimerkiksi treffi-iltaan tai terassiviineille.


Everyday casual
2 Everyday casual

Siniset farkut kuuluvat kevääseen ja kesään. Rennompi trenssitakki sopii hyvin viileämpiin iltoihin ja asun kruunaa klassinen raitapaita. Vaalea beige asusteissa taas sopii ihanasti denimin ja valkoisen kanssa. Asun nimen mukaan pukisin tämän setin ihan tavalliseen arkipäivään. Girly & cute
3 Girly & cute

Tänä kesänä olen innostunut myös midimitasta niin hameissa kuin mekoissakin. Saa nähdä millaiseen päädyn, mutta sen tiedän että joku midihame on saatava. Kuvan puuterinvärinen versio näyttää ihanan tyttömäiseltä ja vielä yhdistettynä valkoiseen yläosaan raikas asu on valmis. 


Pop of colour
4 Pop of colour

Kuvassa näkyvä oranssipunainen cold shoulder -toppi löytyy itseltäni ja olen aivan rakastunut siihen. Punaisen sävy on täydellinen loppukesän rusketuksen pariksi. Kultaiset korut, konjakin väriset asusteet ja mustat farkut täydentävät toisiaan ja tämän asun pukisin mielelläni päälle vaikka heti. 

Suede & floral
5 Suede & flowers

Mokka jatkaa suosiotaan kesän muodissa ja vaalea takki sopisi ihanasti kukkamekon pariksi. Haluaisin kovasti löytää jonkun mustan kukkamekon, sillä se olisi helppo stailata myös muihin vuodenaikoihin. Kuviollinen mekko saa itsessään niin paljon huomiota, että asusteet saavat olla minimalistisia. Tykkään erityisesti tämän asun yksinkertaisuudesta ja helppoudesta ja voisin kuvitella tämän itselleni esimerkiksi kesälounaalle.

Mikä viidestä asusta oli eniten sun mieleen?

2 kommenttia :

 1. Kivoja kollaaseja! Pop of colour natsaisi parhaiten omaan tyyliini :) Pitääkin löytää joku kiva olkapäät paljastava paita.
  -Kepa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Kepa kivasta kommentista! ♥ Tuo pop of colour on kyllä kiva ja helposti toteutettavissa oleva asu. Toivottavasti löydät jonkun kivan paidan, jossa olkapäät ovat paljaana kesää varten. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017