tiistai 7. helmikuuta 2017

MAKEUP GEEK EYESHADOWS

Monet kosmetiikan ystävät ja vähääkään Youtubea seuraavat ovat varmasti törmänneet Makeup geek -merkkiin ja erityisesti hehkutettuihin luomiväreihin. Noh, niinhän siinä kävi, että itsekin päädyin tilaamaan muutaman sävyn ja halusin testailla luomivärejä kunnolla, ennen kuin kirjoitan aiheesta. Nyt tilaukseni (Beautybay) saapumisesta on kulunut pari viikkoa ja uudet sävyt ovat olleet arkimeikissä mukana miltei joka päivä. 

Makeup geekin luomivärit ostetaan siis yksittäisinä kappaleina ja sävyvaihtoehtoja on kymmeniä, ellei satoja, joten jokaiselle löytyy jotakin. Mielestäni parasta systeemissä on nimenomaan se, että voi valita palettiinsa vain ne sävyt, joista itse tykkää ja mitä on vailla. Itse satsasin erityisesti kylmiin mattasävyihin ja arjessa toimiviin väreihin. Vihreäsilmäisenä valitsin myös pari violettiin taittavaa sävyä ja ihastuin niihin heti ensi kerrasta. Luomivärinappien lisäksi tilasin tietysti paletin, joihin napit kiinnittyvät magneetin avulla. Paletteja oli myynnissä eri kokoja ja itse valitsin näin ensimmäiseen tilaukseen 9 sävyn paletin. Sävyjen valinta pelkkien kuvien avulla oli hieman haastavaa, mutta onneksi tosiaan myös Youtuben puolelta löytyi paljon erilaisia esittelyvideoita kyseisistä luomiväreistä. 
Beautybayn tilauksen saapuminen kesti noin kaksi viikkoa ja paketti oli huolellisesti pakattu ja jokainen sävy yksittäisessä kuoressaan. Toimituskuluja ei ollut, sillä tilaukseni arvo ylitti minimisumman. Tilasin kerralla siis 6 luomiväriä ja tuon magneettisen paletin. Yksittäinen nappi maksoi noin 7 € ja paletilla oli hintaa hieman yli 10 €. Vaikka loppusumma tulikin kalliiksi, oli se mielestäni sen arvoista, että yksikään sävy valitsemassani paletissa ei mene hukkaan, sillä olen kustomoinut sen vain omiin tarpeisiini sopivaksi. Aion vielä jatkossa tilata 3 sävyä lisää, jolloin paletti tulee täyteen. 


Sitten itse luomiväreihin! Valitsin siis arkeen sopivia neutraaleja sävyjä: kaksi vaaleaa, kaksi ruskeaa ja kaksi violettiin taittavaa sävyä. Luomivärien pigmentti on todellakin ensiluokkaista ja kaiken hypetyksensä arvoista. Koostumus luomilla on hyvin levittyvää ja helposti häivytettävää. Sävyt toimivat myös kostealla sudilla levitettynä, jolloin värit ovat entistä intensiivisempiä. 

Omaan kokoelmaani kuuluu siis: (vasemmalta oikealle, ylärivi) Baby face, Unexpected, Homecoming ja (vasemmalta oikealle, alarivi) Barcelona beach, Shimma shimma ja Vintage. Kaikki sävyt ovat mielestäni erinomaisia vaalealle iholle ja toimivat varsinkin arkimeikissä. Vain Homecoming ja Shimma shimma ovat helmiäisvärejä. Olen niin tyytyväinen valintoihini ja kuvat netissä vastasivat oikein hyvin todellisia värejä. Uskon, että näistä luomiväreistä on minulle iloa pitkäksi aikaa.


Onko teillä kokemusta Makeup geekin luomiväreistä tai haluaisitteko kokeilla niitä?

6 kommenttia :

 1. Voi hitsi pari kertaa on kyllä tullu valikoimaa selattua joten pitäisköhän nyt... Tosiaankin kun voi ostaa vain niitä sävyjä joille tietää tulevan käyttöä! Kiitos vinkistä ja "kannustuksesta" ostopäätökselle :D -Kepa (mihinhän blogeista on hävinny bloggeritunnuksilla kommentointimahdollisuus tai sit en vaan osaa enää...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tuskailin ostopäätöksen kanssa useamman viikon ja kun sitä värivalikoimaakin on niin valtavasti, mutta lopulta kuitenkin sain mieleiseni kombon ja pakko kyllä tilata vielä muutama sävy, että saan tuon oman palettini valmiiksi. Suosittelen ehdottomasti testaamaan ♥

   Tuosta kommentointiasiasta en kyllä osaa sanoa, eräs tuttuni kyseli myös samasta aiheesta. Ilmeisesti jokin on muuttunut, mutta kiva, että kuitenkin kommentoit nimimerkillä kommentin sisällä! :)

   Poista
 2. Ah, mä niin rakastan Makeup Geekin luomivärejä! Ihan parhaita <3 Luomiväripaletteja on kertynyt meikkipöydän laatikkoon jo useampia ja Makeup Geekin luomarit on suosikkejani niistä kaikista :) Näistä sun tilaamista sävyistä multa löytyy myös baby face, homecoming ja shimma shimma (ehdoton suosikki!). Barcelona beach pitäisi myös löytyä, mutta tilatessa olin tietämättömästä syystä kämmännyt ja tilannut vahingossa väärän sävyn :( Ja mun tuurilla vielä ei mieluisen vihreän sävyn... Nyt mieli tekisi laittaa tilaukseen muutama vaaleanpunahtava sävy ja uusi z paletti, kun tuo samainen yhdeksän napin kokoinen on täynnä! Hahah, ja tätä sun postausta lukiessa aloin himoitsemaan näitä luomivärejä vielä vähän kovemmin, mutta täytyy malttaa odottaa seuraavaan palkkaan ;) Huomasin muuten uusia sävyjä katsellessa, että niiden hinta on noussut aika paljonkin. Viime keväänä muistaakseni tilasin ensimmäiset napit ja ne maksoivat vähän päälle kuusi euroa? Mutta, jokaisen euron arvoisia nämä silti ovat!

  http://tiiajennyy.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihanaa, että muutkin ovat innostuneet ja löytäneet Makeup geekin luomivärit! ♥ Nämä yllättivät kyllä laadullaan. Meillä onkin sitten useampi samankaltainen sävy ja tuo Shimma shimma on kyllä aivan ihana, käytössä miltei joka päivä korostuksessa. :) Mullakin on haaveissa uusi tilaus, sillä kauniita värejä riittää kyllä valtavasti. Barcelona beachia suosittelen kyllä, harmi, että sulle oli osunut vihreä sävy sen sijaan. Ensi kerralla tekisi mieli myös jotakin ruusukultaisia sävyjä, kun tällä kertaa tilasin niin monta mattasävyä. Itsekin huomioin tuon hinnan nousun ja harmittaa, että heräsin tähän boomiin vasta nyt, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan ja loppujen lopuksi kyseisten luomivärien käyttöhyöty on varmasti rahansa arvoinen. Kiitos sulle Tiia kommentista! ♥

   Poista
 3. Aivan ihania sävyjä! Noita olisi tosi mukava saada kokeilla :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti testaamaan Makeup geekin luomivärejä, heiltä löytyy todella paljon ihania sävyjä! :) ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017