keskiviikko 4. tammikuuta 2017

YEAR 2016: PART 2

Vuoden loppupuolisko olikin huomattavasti tapahtumarikkaampi ja samaan aikaan myös kiireisempi. On aika jatkaa vuosikatsausta ja palata vielä hetkeksi menneeseen vuoteen. Lupaan, että pian on uusien aiheiden vuoro, nimittäin suunnitelmia riittää. :)


Heinäkuu oli omistettu häävalmisteluille ja pitkille työviikoille, sanomattakin selvää että tuo yhdistelmä ei ollut se kaikista antoisin. Nukuin vähän, stressasin ja juoksin paikasta toiseen, mutta se oli sen arvoista. Ystäväni häät onnistuivat ja kokemuksena ne olivat niin kauniit, että muistoihin jää vahvasti onnellisuuden tunne tuosta päivästä. Häiden jälkeisen yön vietimme poikaystäväni kanssa jälleen Turussa hotelliolosuhteissa ja se olikin ihana palkinto tuosta uurastuksesta. Heinäkuuhun mahtui onneksi myös alkava loma, tyttöjen iltoja ja yksi mökkiviikonloppu vanhempieni seurassa. 


Elokuussa lomailin vielä enemmän ja otin kaiken ilon irti lämpimistä päivistä. Kävimme myös toisella mökkilomalla poikaystäväni kanssa ja rentouduimme kunnolla. Elokuussa tapasin myös ystäviä, kävin elämäni ensimmäisessä blogitapahtumassa ja ostin vihdoin kunnollisen kameran. Tuo Olympuksen kamera oli varmaankin paras ostos koko vuonna ja uskon sen parantaneen blogin laatua huomattavasti. ♥ Elokuu oli monella tapaa ihana kuukausi ja nautin todella paljon vapaudesta, ystävistä ja erilaisista aamiaistreffeistä, joita mahtui kyseiselle kuulle ennätysmäärä. Elokuun lopussa oli kuitenkin aika palata koulun penkille ja siitä se arki taas lähti käyntiin.


Syksy tuli ja fiilistelin uutta vuodenaikaa täysillä. Rakastan ruskaa, kynttilöitä ja tunnelmaa. Opettelin juomaan myös teetä ja kuvasin paljon. Koulussa päästiin heti asiaan ja hommia riitti. Kävin myös kampaajalla ja lyhensin hiuksiani radikaalisti, joka teki valtavan hyvää sekä tukalle että freesasi yleisilmettä. Iltaharrastuksiini kuuluivat pitkät kävelyt ja herkulliset reseptit. Eräänä viikonloppuna lähdimme myös poikaystäväni kanssa mökkeilemään ja itkuksihan se meni, kun se oli viimeinen yhteinen aikamme ennen hänen muuttoaan ulkomaille. Siitä alkoi etäsuhde, joka vaikutti koko loppuvuoteen merkittävästi. Viikonloppu mökillä oli kuitenkin ikimuistoinen ja kaunis syyssäänkin puolesta. 


Lokakuu oli selviytymistä; koulu ei maittanut, hommia oli liikaa ja ikävä oli sietämätön. Onneksi hyvät ystävät olivat paikalla, kun heitä tarvittiin ja tsemppasivat päivä päivältä. Yritin nauttia pienistä asioista ja piristyä esimerkiksi kynttilöiden valosta, ruskasta ja syysmuodista. Tein myös hieman DIY-projekteja kotona, mm. tyynynpäällisten muodossa. Kyseisessä kuussa tuli myös piipahdettua I love me -messuilla. Lokakuun kohokohta oli ehdottomasti siskoni kanssa toteutettu Tallinnan reissu. Varasimme kylpylähotellin ihanine aamiaisineen ja tutustuimme Tallinnaan hieman tarkemmin, kierrellen vanhassa kaupungissa ja shoppaillen myös kaupungin ulkopuolella olevassa Ulemisten ostoskeskuksessa. Muistan, kuinka tuo reissu toi energiaa, voimaa ja iloa jälleen syksyyni. 


Marraskuu oli odotettu, sillä varasimme ystäväni kanssa kaupunkiloman Brysseliin. jossa tapasimme vaihdossa olleen kolmannen ystävämme. ♥ Onnenkyyneleet tulivat pintaan, kun halasimme kolmin jälleennäkemisen ilosta. Hotellia lukuunottamatta tuo matka oli jälleen unohtumaton, upea ja täynnä hyvää mieltä. Näimme paljon, kuvasimme kellon ympäri ja nauroimme lukuisia kertoja viinilasien ja kahvikupposten äärellä. Shoppailusaldo Brysselistä oli varsin kosmetiikkapainotteinen ja kotiin tulon jälkeen innostuinkin entisestään meikkaamisesta. Marraskuussa vietimme myös työporukalla kivan intialaisen illan ja muuten kuukausi olikin tasaisesti koulua ja töitä. Jouluvalmistelut alkoivat myös pikkuhiljaa ja innostuin kirjoittamaan blogiin todella paljon jouluaiheisia postauksia jo etukäteen.


Joulukuu oli fiilistelyä täynnä; joulukorttipajaa, valojen ihastelua, leivontaa, koristelua, paketointia ja joululauluja. Koulun puolesta tenttejä ja palautuksia riitti, mutta onneksi se lomakin koitti kuun loppupuolella. Kuukauden ihanin yllätys oli se, kun poikaystäväni otti äkkilähdön ja palasi kotiin sovittua aikaisemmin. En varmaan koskaan unohda sitä hetkeä, kun avasin oven keskellä yötä ja häkellyin näkemästäni. Hänen kanssaan vietettiinkin niin paljon aikaa kuin mahdollista ja nautimme myös joulun ajasta yhdessä. Uusi vuosi tuli vietettyä siskoni ja hänen avomiehensä tupaantuliaisissa ja loppuillasta ajoimme Hyvinkäälle rauhallisempiin tunnelmiin. Loma teki todella hyvää ja joulukuu kokonaisuudessaan oli aivan ihana. 

Sellainen oli minun vuoteni 2016; tapahtumarikas ja opettavainen ♥ Nyt katseet kohti tulevaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017