maanantai 9. tammikuuta 2017

RELAXING AT HOME

Uusi viikko on taas pyöräytetty käyntiin ja mulle tuli sellainen olo, että haluan kirjoittaa ihan perinteisen kuulumispostauksen. Välillä on kiva vaan lueskella, miten muilla menee ja millaisia juttuja on tiedossa. Tämä viikko on omistettu rentoutumiselle, voimien keräämiselle ja valmistautumiselle alkavaan arkeen. Olen siis edelleen joululomalla ja koulun alkuun on vielä viikko. Tälle viikolle sattuikin vaan yksi työvuoro, joka on vasta loppuviikosta, joten saan todella keskittyä omiin juttuihini.


Eilinen oli rankka päivä. Poikaystäväni lähti takaisin opiskelukaupunkiinsa ulkomaille ja jätimme hyvästit lentokentällä iltapäivällä. Ajattelin, että olisi helpompaa päästää irti näin kolmannen kerran, mutta jälleen ero oli riipaiseva ja kyyneliltä ei vältytty. Onneksi rakas siskoni tuli illalla luokseni piristämään ja vietimme rennon illan pizzan ja sarjan parissa. Tiedän, että etäsuhde on vain väliaikainen ratkaisu, mutta silti se lähdön hetki on todella ikävä kokemus ja yksinolo vaatii totuttelua. 

Tänään fiilikset ovat olleet kuitenkin jo korkeammalla ja aloitin päiväni tavallista aikaisemmin siskoni lähtiessä töihin. Keitimme kahvit, söimme aamiaista ja loppupäivän olenkin pessyt pyykkiä, suunnitellut vaatekaapin siivousta ja tutkiskellut uusien meikkien tilaamista netistä. Iltapäivällä suuntaan varmaan vielä kauppaan ja lenkille. Tuntuu hyvältä viettää hieman omaa aikaa ja valmistautua kunnolla tulevaan vuoteen. Energistä viikkoa kaikille!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017