keskiviikko 25. tammikuuta 2017

MAC COSMETICS


Mac on yksi hehkutetuimmista kosmetiikkamerkeistä tällä hetkellä ja vaikka itse en ole kovin montaa tuotetta heiltä testannut, niin päätin hakea muutaman puuttuvan osan Stockamannin pisteeltä. Sain hyvää palvelua ja myyjä auttoi minua valitsemaan juuri ne tuotteet, joita olin vailla. Ostospussiini päätyi siis nuden värinen rajauskynä, peitevoide ja peitevoidesivellin. Testasin eilen näitä kaikkia tuotteita, joten voin myös kertoa hieman ensivaikutelmia tuotteista.


Pro Longwear Concealer tarttui mukaani vanhan peitevoiteen loputtua ja olin erittäin utelias testaamaan tätä suosittua tuotetta myös omilla kasvoillani. Laitoin peitevoidetta eilen silmien alle ja se peitti erinomaisesti, ei paakkuuntunut juonteisiin tai liikkunut päivän aikana. Tuote toimi näppärästi myös luomivärin pohjustajana. Ainoan miinuksen annan pakkauksesta. Peitevoidetta annostellaan pumpulla, joten sitä on pakko laittaa ensin esimerkiksi kämmenselälle tai siveltimelle. Tykkään itse enemmän sellaisista, joissa on puikko, josta tuotetta voi levittää suoraan kasvoille. Sävyvaihtoehtoja oli todella hyvin ja myös kalpealle iholleni löytyi valikoimista juuri sopiva sävy (NW15).


Peitevoidesivellin 195 on kätevä esimerkiksi epäpuhtauksien peittämiseen ja voidemaisten tuotteiden levittämiseen. Ostin siveltimen, sillä vanha peitevoidesiveltimeni hajosi osiin ja se oli aika heittää pois. Uusi siveltimeni on synteettistä karvaa ja erittäin napakka. Tykkäsin tästä erittäin paljon heti ensimmäisessä käytössä.


Huultenrajauskynä sävyssä Whirl tuli tarpeeseen, sillä ostin jokin aika sitten ensimmäisen nudepunani ja tämä on täydellinen pari sille. Metsästin sopivaa sävyä myös muilta merkeiltä, mutta tämä kynä oli kaikista lähimpänä huulipunan väriä. Koostumukseltaan kynä on melko kova, mutta levittyy silti hyvin. Pigmentti on hyvä ja pysyvyys myös erinomainen. 


Mitkä ovat teidän lempituotteenne Macilta?

4 kommenttia :

 1. Oi että mä haluaisin niin kovasti varsinkin tuon huultenrajauskynän MAC:ilta! Kaikki MAC:in tuotteet on kyllä erinomaisia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että sullakin on hyviä kokemuksia merkin tuotteista! Oon tykännyt tuosta huultenrajauskynästä kyllä tosi paljon, skarppi ja lisää huulipunan pysyvyyttä huomattavasti, suosittelen! ♥

   Poista
 2. Macin tuotteita en ole koskaan testannut vieläkään. Lähes kaikki tutuistani ovat kehuneet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakaan ei merkittävää kokemusta ole paria tuotetta lukuun ottamatta, mutta oikein hyviä ovat munkin puolestani! :) Suosittelen testaamaan ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017