maanantai 14. marraskuuta 2016

TAKING IT EASY

Jälleen maanantai, joka tarkoittaa omalla kohdallani aina pientä uutta alkua. Tällä kertaa viikkoni alkoi epätavallisen rennoissa merkeissä, sillä ainoa luentoni oli peruttu ja töidenkin puolesta kohdalleni osui vapaailta. Kouluhommia on kyllä rästissä aivan kiitettävästi, joten liian helpolla en kuitenkaan pääse. Aamun päätin kuitenkin pyhittää todelliselle laiskottelulle ja omalle ajalle. Nukuin miltei kellon ympäri, join kahvini rauhassa, luin kirjaa ja loikoilin viltin alla. 

Tähän aikaan vuodesta päivät ovat usein todella hämäriä, mutta tänä vuonna lumi on pelastanut hieman synkkyyden vaikutuksilta ja kuvienkin ottaminen on ollut tavallista helpompaa. Valosta huolimatta tykkään polttaa kynttilöitä käytännössä aina kun olen kotona, myös aamuisin. Lisäksi viime päivinä olen kuunnellut paljon joululauluja ja fiilistellyt tulevaa juhlasesonkia. Sisäinen jouluhöperöni on herännyt jo aikoja sitten ja palan halusta jo ripotella jouluisia sisustuselementtejä ympäri kotiani. Olenkin tehnyt muutamia jouluisia hankintoja kotia varten ja ajattelin esitellä niitä teille piakkoin. 

Nyt kuitenkin velvollisuuksien kimppuun ja kohti uutta viikkoa. Energistä maanantaita kaikille! ♥

4 kommenttia :

 1. Ihania kuvia ja positiivinen postaus :) Vapaat hetket arjessa kiireen keskellä on aina mukavan piristäviä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista Ane! ♥ Olet ihan oikeassa, vapaat hetket tekevät todellakin hyvää ja lisäävät tehokkuutta sitten muille työntäyteisille päiville. :)

   Poista
 2. Aivan ihania kuvia taas! :) Musta on muuten niin hassua, että suurin osa ihmisistä suorastaan vihaa maanantaita! Eihän se viikonpäivästä voi olla kiinni, lähinnä omasta asenteesta.. Ymmärrän toki, että jos viikonloppu on ollut vapaa niin tuntuu hieman rankemmalta aloittaa uusi viikko..
  Ihanaa, että sun viikko alkoi hieman rennommissa merkeissä :) hyvä kun päätit ottaa rennosti aamulla, välillä pitää ladata akkuja :) ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista Ani! ♥ Olen ihan samaa mieltä, viikonpäivä ei voi määrittää automaattisesti fiiliksiä, vaan jokainen päivä on erilainen ja asennoitumisella on hirmu suuri merkitys. :) Tuollaiset kiireettömät aamut ovat parasta terapiaa itselleni ja välillä täytyy ehdottomasti muistaa rentoutua aivan kaikessa rauhassa, jotta jaksaa. ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017