sunnuntai 20. marraskuuta 2016

BRUXELLES II

Viimeinen osa matkapostauksista tulisi nyt tässä ja oikeastaan haikein mielin tämän julkaisen, sillä matka oli niin onnistunut. Rakastan matkustelua ja jo läheltä Euroopastakin löytyy niin monta upeaa ja kiinnostavaa kaupunkia, että en malttaisi odottaa tulevia kokemuksia. Brysseli oli sekoitus kaikkea; uutta, vanhaa, tunnelmallista, modernia ja värikästä, joten paikkaa voisi kuvailla vähintäänkin monipuoliseksi. Lemppareikseni muodostuivat kahvila Peck 47, upea puisto Botanique Garden, ihana sisustuskauppa Maison du monde, rakennus Palais de justice, ostoskatu Rue Neuve ja häikäisevän kaunis aukio Grande Plaza. Suosittelen Brysseliä ehdottomasti; se oli todella mukava ja edullinen kaupunkilomakohde. Reissumme oli ehdottomasti syksyni kohokohta kaikessa ruskassaan. ♥

Mukavaa sunnuntai-iltaa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Ihania kuvia! Haluisin itsekin päästä käymään Brysselissä :) Tästä postauksesta sai hyviä vinkkejä jos sinne tulee tulevaisuudessa suunnattua! =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Milla mukavasta kommentista! ♥ Brysseli oli todella kiva kohde ja ihana kuulla, että sait vinkit olivat tarpeellisia. :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017