sunnuntai 18. syyskuuta 2016

MIKSI SUNNUNTAI ON SUOSIKKIPÄIVÄNI?


Vielä pari vuotta sitten en olisi valinnut sunnuntaita omaksi suosikkipäiväkseni, mutta tällä hetkellä se voittaa kaikki muut reilusti. Miksi sitten pidän viikon viimeisestä niin paljon? Sunnuntaissa on oma tunnelmansa; aika heittää hyvästit edelliselle viikolle ja suunnata katseet kohti uutta alkua. Miellän sunnuntait vahvasti rentoutumiseen tarkoitetuiksi päiviksi ja silloin kerään voimia kaikista niistä asioista, joista pidän. Toki aina silloin tällöin olen töissä myös sunnuntaisin, mutta nekin päivät ovat tavallisia viikonloppuvuoroja lyhyempiä, joten jää aikaa myös itselle. 

Mitä ne sunnuntait sitten parhaimmillaan sisältävät? Ihan ykkösjuttu on ehdottomasti suuri kuppi kahvia, hiljalleen nautittuna. Lisäksi värikäs, runsas ja kauniisti katettu aamiainen luo täydellisen alun sunnuntaille. Usein sunnuntai on tunnelmaltaan rento, mutta silti haluan saada joitakin asioita checkattua to do -listaltani. Siivoaminen, lakanoiden vaihtaminen ja paikkojen järjestely ovat itselleni myös tapa rentoutua, joten ne kuuluvat usein myös päivänjärjestykseeni. Siivoilun päätteeksi tykkään myös ostaa kimpun kukkia piristämään kotia. Ulkoilu tai kevyt treenaus joogan merkeissä ovat myös parhaita juttuja, jotka haluan sisällyttää suosikkipäivääni. Lisäksi tykkään nähdä joko ystäviä tai perhettä sunnuntaisin. Jos päivälleni ei ole sattunut mitään suunniteltuja menoja, tykkään hoitaa myös kauneuttani sunnuntaisin; kuorinta, hiusnaamiot, kulmien nyppiminen, rasvailu ja kynsienlakkaus valmistavat tulevaan viikkoon ja tekevät olosta raikkaan ja virkistäytyneen. Illat kuluvat usein rennoissa tunnelmissa esimerkiksi leipomisen, leffojen tai kirjan parissa. Näin syksyn aikaan tykkään myös sytyttää kynttilät ja kuunnella rentouttavaa musiikkia iltaisin.Tämä päivä hurahti mukavissa merkeissä. Aamulla sain nauttia hitaasta aamiaisesta kahveineen kaikkineen. Puolen päivän aikaan lähdin ystäväni kanssa kiertelemään markkinoita ja nauttimassa päivänpaisteesta. Iltapäivällä hoidimme parit koulujutut ja sitten lähdin perhepäivälliselle siskoni kotiin. Tänään olisi toiveissa vielä heittää pieni kävelylenkki ja illalla sitten tehdä jokin rentouttava kasvonaamio. Tällä energialla taas uuteen viikkoon!

Mikä päivä on teidän mielestä ylitse muiden?

10 kommenttia :

 1. Sulla on upea banneri ja tämän postauksen ensimmäinen kuva on vau!

  http://inka-allornothing.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hurjan paljon ihanasta kommentista! ♥

   Poista
 2. Oi miten ihana postaus ja upeen tunnelmalliset kuvat! Sunnuntait on mahtavia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ystävällisistä sanoistasi! :) Olen ihan samaa mieltä sunnuntaiden suhteen ♥

   Poista
 3. Ihanan positiivinen postaus!♥ Tästä tuli hyvä fiilis :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista ja mukava kuulla, että tykkäsit! ♥

   Poista
 4. Haluaisin tietää, mistä harmaaraidallinen huivi yhdessä uudessa instagram-kuvassasi on hankittu? Se näyttää tosi kivalta! Kiitos jos ehdit vastata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, ostin sen noin kuukausi sitten Seppälästä! :)

   Poista
 5. Sunnuntai on omakin lempparipäivä, jokainen sunnuntai on ihan paras ja on just rennosti ottamiseen tarkoitettu :-) Itsellä tulee harrastettua myös noita perhepäivällisiä sunnuntaisin. Ah, oispa taas sunnuntai! <3

  http://blogiainoa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana kuulla, että on muitakin sunnuntaiden ystäviä! ♥ Sunnuntai on aina tunnelmaltaan ihanan rento ja paras aika tosiaankin perhepäivällisille. :) Onneksi viikot kuluvat yllättävän nopeasti ja pian taas nautitaan tuosta suosikkipäivästä.

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017