sunnuntai 7. elokuuta 2016

SUNDAY CHIT CHAT

Elokuu on alkanut valtavan kivoissa merkeissä ja eilen vinkkasinkin eräästä uutukaisesta, joka tulee vaikuttamaan myös blogiin. Ostin siis eilen Olympus Pen E-PL7 kameran. Kyseinen kamera on ollut unelmissani jo pitkän tovin, mutta nyt vihdoin päätin hyvän tarjouksen tullen kotiuttaa sen itselleni. Ilta kuluikin uusien toimintojen parissa kuvaillen. Kamera vaikuttaa kaikin puolin mahtavalta ja olen todella innoissani myös valokuvaustaitoni kehittämisestä tällä hetkellä. 


Kesälomani alkoi siis pari päivää sitten ja tällä hetkellä fiilikset ovat sekalaiset. Samaan aikaan yritän nauttia lomasta ja rennosta oleilusta, mutta samalla stressaan sekä menneistä että tulevasta. Niin hölmöä ja turhaa kuormitusta, mutta minkäs teet. Koen tällä hetkellä, että elämäni on vailla tasapainoa monessakin suhteessa. Ehkä uudet elämäntilanteet vaativat vaan aina oman aikansa. Tulen varmasti kirjoittelemaan sekä fyysisen että psyykkisen hyvinvoinnin tasapainosta vielä lisää tulevina viikkoina, kunhan pääsen itse asian kanssa sinuiksi.

Blogin suhteen olen kuitenkin löytänyt jälleen voimakkaan motivaation! Postausideoita on paljon ja uusi kamera vauhdittaa sisällöntuottamista omalta osaltaan. Loman aikana ehdin varmasti panostaa myös ulkoasun päivittämiseen ja ripeämpään vuorovaikutukseen teidän lukijoiden kanssa. ♥ Jos teillä on joitakin toiveita postausten sisällön suhteen, niitä saa toki myös kertoa kommenteissa! 


Tämä päivä on sisältänyt paljon toimintaa ja tapahtumaa. Aamulla kuvailin ja selailin blogijuttuja miltei puoleen päivään asti ja sen jälkeen lähdin siskoni uudelle asunnolle remontti- ja puutarhahommiin. Päivä piti sisällään mm. visiittiä rautakauppaan, kitkemistä, haravointia, sisustussuunnitelmia, remonttipahvin levittämistä, ötököiden ihmettelyä ja sen sellaista. Miltei kahdeksan tuntia kului siis ulkona touhuten, joten tällä hetkellä olo on aikalailla väsähtänyt. Nyt vaan mustikkajätskiä kuppiin ja GG pyörimään. Rentouttavaa sunnuntai-iltaa jokaiselle siellä ruudun toisella puolen!

8 kommenttia :

 1. Olisi kiva nähdä sut joskus videolla, joten se on mun ehdotukseni! :) Mukavaa viikkoa<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta! Olenkin harkinnut videoiden tekemistä jo jonkin aikaa, ehkäpä vielä jonain päivänä uskaltaudun! :) Kiitos samoin, ihanaa viikkoa ja kiitos kivasta kommentista! ♥

   Poista
 2. Toi kamera on aivan mahtava! Niin näppärä kun mahtuu pieneen tilaan, eikä edes paina mitään! Tuolla kameralla saa myös tosi hyviä kuvia! Oon siis joskus itsekin lainaillut äidin/serkun kyseistä kameraa, ja jopa miettinyt saman hankkimista jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä! Huippukamera ja sopii hyvin mukaan pikkulaukkuunkin. Olen innostunut valokuvauksesta valtavasti tuon hankittuani. Suosittelenkin lämpimästi kyseisen kameran hankintaa. ♥

   Poista
 3. Tuollainen kamera olisi niin näppärän kokoinen, järkkärin raahaaminen tuntuu välillä vähän hankalalta :D Nättejä kuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista! :) Tuo kamera on todellakin hintansa väärti; täydellinen laatu, helppo käyttää ja nimenomaan näppärä kokonsa puolesta myös arkikäyttöön! ♥

   Poista
 4. Olisi mielenkiintoista kuulla lisää kamerasta! Itselläni on nimittäin tuo kyseinen Olympuksen kamera harkinnassa ja haluaisin kuulla siitä ihan rehellistä mielipidettä! Kivoja kuvia sillä näköjään saa! :)

  http://visions-ninni.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentistasi Ninni! :) Otan toiveen talteen ja teen pian tarkempaa postausta kyseisestä kamerasta. Kuvat ovat ainakin omaan mieleeni todella laadukkaita ja kameraa on erittäin helppo käyttää. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017