keskiviikko 31. elokuuta 2016

AMAZING FLAWLESS SKIN

Olen aikamoinen kosmetiikkahirmu ja tärkein osa meikkiäni on tietysti toimiva pohja ja ensimmäisenä tuotteena meikkivoide. Noin kuukausi sitten aloin tutkimaan uuden meikkivoiteen hankintaa ja törmäsin Youtubessa hehkutettuun Urban Decayn All Nighter -meikkivoiteeseen. Katsoin lukuisia ensivaikutelmavideoita, joissa kautta linjan hehkutettiin tuotteen pigmenttiä, pysyvyyttä, keveyttä ja laatua. Eilen lanseerattiin myös Suomeen tuo kyseinen tuote ja itse olin heti ensimmäisten joukossa ostamassa omaani. 

Tänään oli aika kokeilla ensimmäisen kerran kyseistä tuotetta ja voi pojat, en ole koskaan kokeillut mitään vastaavaa! Entisenä akneihoisena vaadin meikkivoiteelta paljon ja myös oman ihoni kalpeus ja epätasaisuus aiheuttavat usein harmaita hiuksia meikkivoiteiden löytämisessä. Nyt uskon kuitenkin ensilevittämisen jälkeen, että tämä tuote on tullut jäädäkseen omaan meikkirutiiniini. Halusin napata heti parit koekuvat, jotta tuotteen näkee todella kasvoilla. Rakastan tätä peittävää, mutta kevyttä koostumusta. Lisäksi voide jättää ihon supermattaiseksi eikä jää juonteisiin. 

Kuvat on napattu noin puoli tuntia meikin levittämisen jälkeen ja olen vaan niin huikean tyytyväinen! Ihoni on tosin tällä hetkellä muutenkin hyvässä kunnossa, mutta tuo meikkivoide sai todellakin aikaan täysin virheettömän pinnan.  
Lupaan palata muidenkin meikkijuttujen kanssa pian, sillä kosmetiikkavarastoni ovat täydentyneet merkittävästi viime aikoina, mutta tässä nyt ensimmäinen pieni katsaus huippulöytööni. ♥

6 kommenttia :

 1. Vau miten hyvältä näyttää! Täytyykin käydä ostamassa toi testiin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olen oikeasti ihan samaa mieltä! Tämä on ehdottomasti paras meikkivoide, mitä oon koskaan testannut ja voin suositella lämpimästi ♥

   Poista
 2. tuote vaikuttaa kyllä oikein tehokkaalta, ja näyttää kuvien perusteellakin oikein hyvältä! :) mulla on ollut viime aikoina hieman ongelmia ihoni kanssa, kun se on yllättäen mennyt huonompaan kuntoon. meikkivoiteelta siis vaaditaan paljon, kun haluaa saada ihon pienet virheet piiloon. tässä voisi olla vastaus munkin ongelmaan, kiitos vinkistä! :)

  http://sadepisaroitaniitynkukkasilla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kommentista Jenni! :) Tehokas on kyllä hyvä sana tuolle meikkivoiteelle ja uskon, että se toimisi varmasti myös sun iholle. Pienet ja suuremmatkin värivirheet saa varmasti piiloon kyseisen pigmenttisen voiteen avulla, suosittelen lämpimästi ainakin kokeilemaan. :)

   Poista
 3. Todella kaunis lopputulos :) Itselle meikkivoiteessa tärkeintä on ehdottomasti keveys!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Ane! ♥ Jokaisella on tietysti omat toiveensa meikkivoiteen suhteen ja itse liputan peittävyyden puolesta. Tuo UD:n tuote on kyllä yllättävän kevyt pigmenttiinsä nähden ja ainakin beauty blenderillä levitettynä tuntuu oikein miellyttävältä ja keveältä kasvoilla. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017