maanantai 25. heinäkuuta 2016

VISITING TURKUViime postauksessa mainitsinkin jo hieman eilisestä Turun visiitistämme. Lähdimme siis Turkuun häiden jälkeisenä yönä ja vietimme sunnuntain kylpyläpäivän merkeissä. Illalla päätimme vielä lähteä kiertelemään kaunista keskusta-aluetta. Tälle kesälle osuikin nyt sitten sattumalta kaksi vierailua Turkuun ja aikaisemmasta lomastamme voitte lukea täältä

Pakko vielä todeta erikseen, että Turku vaikuttaa kaupunkina äärettömän ihanalta. Lämmin tunnelma, ystävälliset ihmiset ja kaunis yhdistelmä vanhaa, uutta ja siistiä ympäristöä. Aurajoen rannassa todellakin kelpaa paistatella kesäsäätä ja myös tuomiokirkon läheisyys on näkemisen arvoinen. Kohdallemme sattuikin eilen vielä suurmarkkinat ja kaupunki olikin erityisen vilkas iltaa kohden. Nautimme molemmat todella paljon tästä pienestä irtiotosta ja pyörittelimme myös ajatusta siitä, että tekisimme Turun visiitistä jokavuotisen kesäperinteen. Saa kyllä olla ylpeä siitä, miten paljon hienoja kaupunkeja Suomesta löytyykään! Kotimaan matkailu on kyllä hurjan aliarvostettua ja siihen voisi hyvin panostaa enemmän myös allekirjoittanut. Oletteko te suosineet kotimaan matkailua tänä kesänä? Mikä on suosikkikesäkaupunkinne?

2 kommenttia :

 1. Mun suosikkikesäkaupunki on ehdottomasti (Helsingin lisäksi) Hanko! Oi että, rakastan niin sitä paikkaa :) Turku on kyllä myös aivan ihana ja oon siellä myös usein kesällä käynyt, ehkä tänä kesänäkin ehtisi vielä... :)

  https://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että Turku miellyttää suakin ja Hanko on varmasti myös hieno paikka. Olenkin kuullut usean ihmisen kehuvan kaupunkia oivalliseksi kesäkohteeksi. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017