perjantai 29. heinäkuuta 2016

SHHH, AUTUMN...

Olen varmasti useaan otteeseen maininnut olevani syksyihminen ja tässä loppukesän korvilla tuo innostukseni kyseistä vuodenaikaa kohtaan nostaa taas päätään. Jo nyt on kauppoihin saapunut syysuutuuksia ja fiilistelen tulevan kauden muotia taas innolla. Tänään itseasiassa teinkin jo yhden kivan löydön, joka tosin toimii myös kesäpukeutumisessa, mutta oikeasti hankin sen "syksyä varten". 

Omat suosikkielementtini syyspukeutumisessa ovat poolokaulukset, murretut värit ja musta, kauniit asusteet, pehmeät materiaalit ja helmat asussa kuin asussa. Keräsinkin allaolevaan kollaasiin muutamia kivoja juttuja ja asioita, joita haluaisin myös omaan vaatekaappiini. (Ja laukkukokoelmaani; tuo Ralph Laurenin pikkulaukku on täydellinen! ♥) 

Ai että, oikeasti pian saadaan taas kietoutua paksuihin huiveihin, nauttia sadesäästä, fiilistellä kynttilöitä ja mikä parasta, ihastella ruskaa! Nyt kuitenkin lopettelen nämä hömpötykseni syksyinnostuksesta, sillä edelleen eletään hellekautta. Aina voi kuitenkin unelmoida ja kyllä se syksykin sieltä sitten tulee omalla ajallaan. 

Shhh, autumn...


Muita, jotka ovat yhtä malttamattomia syksyn suhteen?

4 kommenttia :

 1. Mä en malta odottaa yhtään syksyä! Se on myös mun lemppari vuodenaikani. En malta oottaa ensimmäistä viileää syysaamua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku voi jo samaistua syksyfiilistelyyn! ♥ Ah se raikkaus ja viileys kun aamulla astuu ulos ja tietää, että nyt on syksy! :)

   Poista
 2. Todella kaunis kollaasi jälleen kerran ♥ Itse rakastan kanssa eniten syksyn ja kevään pukeutumista, kun saa leikkiä kerroksilla, mutta ei kuitenkaan tarvitse pukeutua liian lämpimästi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti Ane! :) ♥ Olen ihan samaa mieltä! Välikausipukeutuminen on kaikista mielenkiintoisinta ja kivointa myös omasta mielestäni. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017