tiistai 19. heinäkuuta 2016

KASVOVEDEN TÄRKEYS

Kuinka moni puhdistaa meikit joka päivä, rasvaa tunnollisesti ja muistaa vielä kuoriakin ihonsa kerran viikkoon? Tästä kombosta puuttuu vielä äärimmäisen tärkeä osa: päivittäinen kasvovesi. Ihonhoito vaikuttaa yleisilmeeseen, meikkaamiseen, hygieniaan ja itsevarmuuteen, joten ainakin itse haluan panostaa kyseiseen kauneudenhoidon osa-alueeseen joka päivä.

Kosmetologiystäväni kertoi minulle hiljattain, että suurin osa hänen asiakkaistaan a) joko ei käytä kasvovettä lainkaan tai b) käyttää vääränlaista kasvovettä. Pienen googlettelun jälkeen sain myös itse selvyyden siihen, miksi kasvovedellä läträäminen on erittäin tärkeä osa ihonhoitoa. Sen tehtävänä on puhdistaa viimeisetkin meikin rippeet sekä tasoittaa ihon pH-arvo puhdistuksen jälkeen. Itse olen aina käyttänyt kasvovettä aamuisin meikin ja kosteusvoiteen alla, mutta en ole juurikaan kiinnittänyt huomiota siihen, millainen kasvovesi minulle sopii. Antoisan keskustelun jälkeen hyvinvointikauppa Egosta tarttui mukaani Acon rauhoittava ja kosteuttava kasvovesi pintakuivalle iholleni. Nyt olen käyttänyt kasvovettä noin kuukauden verran joka päivä sekä puhdistuksen jälkeen iltaisin että aamuisin tuttuun tapaani. Huomaan ehdottomasti suurimman eron siinä, ettei ihoni punoita iltaisin niin vahvasti ja myös siinä, miten nopeasti kosteusvoide imeytyy. Olen siis löytänyt kasvoveden hienouden ja tärkeyden ja aion satsata siihen myös vastaisuudessa.
Onko kasvovesi teille tuttu tuote, vai opitko kenties jotakin uutta tästä postauksesta?

4 kommenttia :

 1. Tosi mielenkiintoinen postaus! Itse oon käyttänyt kasvovettä lähinnä vaan silloin, jos haluan puhdistaa meikkivoiteen nopeasti tai ennen meikkiä baari-iltoina. Taidanpa nyt alkaa käyttää useammin!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että aihe oli mielestäsi mielenkiintoinen! :) Mun mielestä kasvoveden käytöstä ei puhuta terpeeksi ja siksi halusin itsekin nostaa sen todelliset tehtävät ja merkityksen esille ihonhoidon yhteydessä. :) Suosittelen ehdottomasti, että säkin otat kasvoveden käytön päivittäiseksi rutiiniksi ♥

   Poista
 2. Tosi hyvä postaus! Innostuin tämän postauksen ansiosta itsekkin kokeilemaan monen vuoden tauon jälkeen kasvovettä ja tykästyin ihan kympillä :) Kirjoitin myös juttua kasvodestä omaan blogiini: http://tiiajennyy.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavaa kuulla! Kasvovesi on niin tärkeä juttu ja oikein harmittaa, miten vähän aiheesta puhutaan esimerkiksi naistenlehdissä. Käyn lukemassa myös sun postauksen kasvovedestä, laitetaan hyvä kiertämään! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017