torstai 7. heinäkuuta 2016

I CALL THIS A PERFECT MORNING


Heräsin tänään ilman herätyskelloa sateen ropinaan kymmenen tunnin yöunien jälkeen. Sain itseni kerrankin helposti ylös ja päivä vaikutti heti ensimmäisellä silmänräpäyksellä mahtavalta. Päätin viettää hemmotteluaamun oikein pitkän kaavan mukaan. Eilen ostettu maidonvaahdotin pääsi heti testiin kanelilaten muodossa. Aamiaiseksi teki mieli jotakin kevyttä ja laitoinkin kuppiin banaania ja tuoreita kotimaisia marjoja. Kaivauduin takaisin peiton alle ja siemailin kahviani suosikkiblogejani lukien. Myöhemmin katsoin vielä jakson Gossip Girliä ja näin sain rauhallisen alun päivääni. 

Vapaapäivät ovat olleet harvasssa viime aikoina ja oma aika sen myötä myös kortilla. Usein buukkaan vapaat täyteen tekemistä aamusta iltaan ja huomaan olevani todella väsynyt päivän päätyttyä. Tänään oli vihdoin aikaa itselleni ja tällainen akkujen lataus tuli todellakin tarpeeseen. Nyt jaksan taas touhuta, treenata ja hoitaa asioita entistä tehokkaammin! Ihanaa päivää jokaiselle sinne ruudun toiselle puolelle! ♥

10 kommenttia :

 1. Oi miten ihanat kuvat tässä postauksessa! :) Ihanaa päivää sullekkin♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Jenna! :) ♥

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Sellainen se olikin, ihana ja rentouttava aamu! :) ♥ Kiitos kommentoinnista Sirpale! :)

   Poista
 3. Herkullisen näköiset vaahtomaidot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä kahviakin oli piilossa alla! :P Mutta herkkuahan se oli toden totta ♥

   Poista
 4. Oi ihanan kuuloista! Itsekkin olen tämänlaisen aamun tarpeessa, tämä motivoi minua rentoutumaan itsekin! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi Miia! :) Kiva, että sait motivaatiota löytää aikaa rentoutumiselle. Jokaisen täytyy joskus muistaa rauhoittua, että pystyy jälleen toimimaan tehokkaasti arjessa. :)

   Poista
 5. Ah, oi että! Noi marjat näyttää niin täydellisiltä! Ja muutenkin kuulostaa ihanalta tuollainen rentoutuminen! On kyllä tärkeetä muistaa ottaa sitä omaa aikaa rauhoittumiseenkin välillä! :)

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi Ulla! :) Olet ihan oikeassa, jokainen tarvitsee ehdottomasti aikaa rentoutua ja olla itsekseen, jotta on mahdollista suoriutua arjesta ja nauttia elämästä kaikin puolin. ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017