sunnuntai 24. heinäkuuta 2016

DELICIOUS EVENING


Parin päivän hiljaisuus selittyy toiminnantäyteisellä viikonlopulla ystävieni häiden merkeissä lauantaina ja kylpyläpäivällä tänään sunnuntaina. Pääsin siis vihdoin toimimaan kaasona odotetuissa ja äärimmäisen kauniissa häissä ja tuosta päivästä on tulossa vielä oma postauksensa kunhan pääsen käsiksi kuviin. Sanottakoon kuitenkin näin ensihuumassa että kyseinen rakkaudentäyteinen päivä onnistui todella hyvin ja kaasona oleminen merkitsi minulle erittäin paljon. Onnenkyyneleiltä ei vältytty seremoniassa eikä myöskään itse juhlan aikana. Häät järjestettiin Somerolla, joten päätimme poikaystäväni kanssa matkata yöksi jälleen Turkuun hotelli Caribiaan. 

Tämän päivän vietimmekin oikein rennosti. Ensin hotelliaamiaisella, sitten pienet päiväunet ja loppupäivä kuluikin uima- ja porealtaissa polskutellen. Illalla kävimme vielä syömässä herkulliset salaatit kaupungin keskustassa ja nautimme auringonsäteistä Aurajoen rannassa. Napsin jälleen paljon kuvia Turusta ja ensi viikolla lupaan palata niiden merkeissä.

Nyt kuitenkin itse postauksen aiheeseen eli herkulliseen settiin, jonka nautin tuossa hetki sitten. Keräsin vapaan illan kunniaksi tarjottimelle kaikkea ihanaa, kuten Brie-juustoa kekseineen, tuoreita marjoja ja tietysti suklaata. Täydellinen tapa viettää myöhäisiltaa itsekseen. 
Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Ooh nam mitkä herkut! Maistuis :P Teidän päivä Turussa kuulostaa ihanalta ja ne häätkin vielä :') <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo oli kyllä todella maukas herkkulautanen! :P Kiitos sulle ihanasta kommentista! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017