tiistai 21. kesäkuuta 2016

TUESDAY TALK

Aurinkoista iltapäivää kaikille! Viime viikkoina olen hieman pudonnut postaustahdista, sillä aika on kulunut pitkälti töissä ja häävalmistelujen parissa. Pitkien päivien jälkeen olen myös alkanut lenkkeilemään ja tuntuu taas hyvältä kun juoksu on tullut osaksi arkea. Tänään sain vihdoin viettää vapaapäivää ja pian onneksi koittaa myös juhannus.

Ystäväni häät lähestyvät ja sen myötä myös järjestelyä riittää joka lähtöön; aina mekon ompeluttamisesta, hääkarkkeihin ja askarteluun. Puhe on vielä työn alla, mutta mm. vihkiharjoituksissa olemme jo käyneet ja tänään saimme myös kampaajat varattua. Polttarivalmistelutkin ovat hieman edenneet ja en malta odottaa morsiamen reaktiota tuohon yllätysten täyteiseen päivään. Tässähän nousee valmistelujen tohinassa hääkuume itse kullekin. ♥

Nyt kuitenkin alan valmistelemaan päivällistä ja sen jälkeen suuntaan iltalenkille ihaniin maisemiin auringonpaisteessa. Onpa rentouttavaa viettää tuon jälkeen oikea Anne-ilta ja katsella vaikkapa Gossip Girliä kynsiä lakatessa. Huomenna yritän myös kuvailla lisää materiaalia blogiin ja palailla pian sitten uuden postauksen muodossa. 
Mukavaa viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

 1. Kiva postaus ja ihania kuvia! Tsemppiä häävalmisteluihin :)

  https://viiviviljaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon kauniista sanoistasi Viivi! :) ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017