tiistai 14. kesäkuuta 2016

OBSESSED WITH COLD SHOULDERS

Tämän kesän juttu pukeutumisessa on ehdottomasti ollut off the shoulders -paidat ja vaikka ne niin kivalta näyttävätkin, en kyllä itse jaksa edes ajatusta siitä, että olkapäitä pitäisi olla kokoajan asettelemassa paikoilleen. Viimeisimpänä olen huomannut myös uuden villityksen: cold shoulders -paidat ja mekot. Olen katsellut paljon Youtube-videoita, selaillut ulkomaisia nettikauppoja ja hakenut inspiraatiota myös Pinterestistä näihin paitoihin liittyen. Suomen kaupoissa ei ole vielä kovinkaan paljon kyseistä mallia, mutta ehkä hitaasti hyvä tulee... ;) 

Nyt olen kuitenkin kehittänyt oikean kunnon himon näitä sieviä paitoja ja mekkoja kohtaan, joissa olkapäät ovat paljaana, mutta lisäksi vaatteeseen sisältyy ohuet pienet olkaimet. Huikatkaa jos tiedätte, mistä tällaisia voisi löytyä.


Oletteko te vielä ehtineet ihastua uusiin cold shoulders -malleihin?

4 kommenttia :

 1. Gina tricotilla oli tällanen http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/vaatteet/paitapuserot/nene-pusero/prod742895998.html :) ihastelin kans tollasia paitoja, jotenkin tosi kivoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon vinkistä, tuo linkin paita olikin oikein kivannäköinen! ♥ Kiva, että säkin olet ihastunut tuohon malliin! :)

   Poista
 2. Joo tuo on mielenkiintoista, että vaikka keväällä on mm. Yhdesvaltojen muotimaailmassa puhuttu erittäin paljon off-shoulder SEKÄ cold-shoulder tyylisistä yläosista niin silti noista kahdesta vain ensimmäinen rantautui tänne Suomeen... Se asia hämmentää suuresti näin stylistinä :o

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ihan ammattilaisen mielipide tähän trendiin! :) Toivottavasti tuo cold shoulders vielä jossakin vaiheessa tulisi rytinällä tähänkin suuntaan, vaikkakin myös off shoulder -paidat ovat nättejä, niin omaan makuuni kuitenkin käytännöllisyys voittaa. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017