torstai 16. kesäkuuta 2016

NEW BEAUTY PRODUCTS

Olen viime aikoina ostanut jälleen uusia kosmetiikkatuotteita ja en malta odottaa, että pääsen testailemaan kunnolla kaikkia. Vaikka tykkäänkin luottaa hyväksi havaittuihin vakiotuotteisiin, niin välillä on kuitenkin mukava kokeilla kaikkea uutta ja erilaista, sillä markkinat ovat pullollaan erilaisia vaihtoehtoja niin kosmetiikka-, kynsi- kuin hiustuotteissakin. Välillä vaihtamalla löytyykin mahtavia luottotuotteita ja itse tykkään myös kierrättää tuotteita, jotka eivät sovi itselleni. Lumene Gel effect kynsilakat (sävyt rantaniitty ja kesäilta)

Sain jostain kumman syystä pienen pakkomielteen tuollaisesta murretusta roosan värisestä kynsilakasta (vas.) ja etsin sellaista jonkin aikaa. Sitten kun vihdoin löysin haluamani, osui silmiini myös tuo suloinen marjapuuron värinen lakka. Molemmat kynsilakat ovat mielestäni hieman syksyisiä sävyjä, mutta innostuin niistä tosi paljon jo nyt.


Dermosil red neutralizing pohjustusvoide

Edellinen pohjustusvoiteeni alkaa olla lopussa ja ajattelin, että tällä kertaa testaan jotakin väriä tasoittavaa voidetta ja sellainen löytyikin näppärästi Dermosilin valikoimasta. En ole vielä ehtinyt kokeilemaan voidetta, mutta päivittelen varmasti, mikäli kyseinen pohjustaja toimii toivotusti punakalla ihollani.


Dermosil kynsilakankorjaaja

Dermopaketista kuoriutui myös itselleni aivan uusi tuote; nimittäin kynsilakankorjaaja. Putkessa on kolme vaihtopäätä ja niiden avulla on tarkoitus siistiä ylimenneet lakat helposti ja sottaamatta. Ajattelin, että tämä on täydellinen apuri, mikäli kynsilakat välillä eksyvät esimerkiksi kynsinauhoille tai sormenpäähän.


Batiste XXL volume kuivashampoo ja Dermosil sport & beach suihkehoitoaine

Batisten kuivashampoita olen suosinut jo jonkin aikaa ja nyt tuosta volumeversiosta oli tehty vielä uusi ja entistä parempi. Myös purkki oli ehtinyt vaihtua ja mielestäni uudistus on onnistunut! Toinen uusi hiustuote on suihkehoitoaine ja sellainen on itselleni miltei pakollinen tuote takkuisen blondatun hiuslaadun takia. Kokeilin suihketta eilen ja se silotti ihanasti pyyhekuivia hiuksia ennen harjausta. Plussaa myös raikkaasta tuoksusta.


Aco kasvovesi

Kasvovesi oli myös uudistuksen tarpeessa ja tällä kertaa valitsin Acon rauhoittavan kasvoveden, joka on helppo annostella suihkepullonsa ansiosta. Ajattelin puhua kasvoveden tärkeydestä vielä erillisessä ihonhoitopostauksessa, mutta tässä nyt ensikatsaus tuohon uuteen tuotteeseen.


Nyx soft matte nestemäinen huulipuna (sävy San Paulo)

Elämäni ensimmäinen nestemäinen huulipuna on nyt testattu ja voi pojat mikä pigmentti ja pysyvyys! Yllätyin toden teolla, kun huulikiiltomainen putki ja levityspää paljastuivatkin huikean kestäväksi huulipunaksi. Levittäminen oli superhelppoa ja väri on kerrassaan upea. Olen niin tyytyväinen, että ostin tämän tuotteen, että taidan pian kotiuttaa myös jonkin toisen sävyn samassa koostumuksessa.


Mukavaa illanjatkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Itse kanssa olen täysin ihastunut Nyxin nestemäiseen punaan! :) Todella suloisen sävyiset nuo kynsilakat, sopivat varmasti kauniisti kesään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista Ane! :) Se on kyllä huikea tuote ja kiva, että tykkäsit myös kynsilakoista. Ne ovat myös suosikkeja ♥

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017