perjantai 10. kesäkuuta 2016

KYLPYLÄLOMA TURUSSA


Toinen lomaviikkoni alkaa lähestyä loppuaan ja pakko todeta että kaksi päivää kylpylälomalla ja kaksi päivää luonnon helmassa mökillä tekivät tehtävänsä. Olo on levollinen, stressitön, kaikin puolin onnellinen ja rentoutunut. Nyt haluan kuitenkin palata tiistain ja keskiviikon tunnelmiin ja Turun maisemiin. 

Varasimme siis poikaystäväni kanssa toisen vuosipäivän kunniaksi hotellihuoneen kylpyläominaisuuksineen Holiday Club Caribiasta ja olimme oikein tyytyväisiä sekä palveluun, huoneeseen, kylpylään että runsaaseen aamiaiseen. Puhtaat valkoiset lakanat, poreissa rentoutuminen, herkulliset ravintolat ja kiireettömyys takasivat meille ihanat kaksi päivää. Kylpemisen lisäksi ehdimme hieman tutustua Turkuun ja sen viihtyisään tunnelmaan. Ensimmäisenä iltana söimme ihanassa jokirantaravintola Pinellassa ja nautimme Aurajoen kauniista maisemasta. Seuraavana päivänä taas kiertelimme keskustan katuja, napsimme kuvia ja maistoimme frozen yogurtia auringonpaisteessa. Kaupunki vetosi meihin molempiin ja koko miniloma oli kaikin puolin onnistunut. 


Ihana irtiotto arjesta! Kiitos kaunis Turku ja hyvä seura ♥

8 kommenttia :

 1. Huippukiva postaus ja nättejä kuvia! :) Ja onneksi olkoon vuosipäivänne johdosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon oikein piristävästä ja ystävällisestä kommentista! :)

   Poista
 2. Näyttää ja kuulostaa ihanalta, kiva että pääsitte vuosipäivän kunniaksi rentoutumaan :) onnea jälkikäteen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoistasi Milla! ♥ Tuo oli ehdottomasti odotettu ja onnistunut miniloma. :)

   Poista
 3. Mistähän minä löytäisin jonkun, jonka kanssa voisin myös lähtä tuollaiselle kylpylälomalle? Se on tämä yksinäisen sinkun elämä tällaista, että tuollaisesta ja muistakin reissuista voi vain haaveilla. Nyt alkoi vähän harmittamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylpyläloman voi tietysti toteuttaa missä tahansa seurassa, vaikka ystävien, perheen tai työkavereiden kanssa. Toivottavasti löydät mukavaa seuraa rentoutumiseen. :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017