maanantai 23. toukokuuta 2016

VIIKKO KÄYNTIIN


Tänään alkoi viimeinen puristus koulun suhteen. Intensiivikurssi ruotsin talousviestintää, eli hommaa riittää. Lisäksi samalle viikolle osui kolme päivää putkeen töitä, mutta onneksi kaikki tämä huipentuu perjantaina alkavaan kesälomaan! Sää onkin suosinut viime aikoina ja tänään päätin ottaa sen kunniaksi kameran mukaan iltalenkille. Joka paikassa kukkii kukat ja joka kerta ihastun uudelleen ja uudelleen lähimaastoni ulkoilualueisiin. 

Luonnolla, liikkumisella ja rauhallisuudella on todella paljon vaikutusta omaan hyvinvointiini ja siksi pidänkin asuinaluetta todella tärkeänä tekijänä tässä kombossa. Haluan ympärilleni vehreyttä, monipuolisia maisemia ja raikasta luontoa, vaikka kaupunkityttö olenkin. Tämän iltainen lenkki teki taas erityisen hyvää ja tästä on kiva potkaista rankka viikko käyntiin. Voi olla, etten ehdi koneen ääreen ennen perjantaita, mutta sen jälkeen lomalla taas tahti kiihtyy blogin suhteen. 


Energistä viikkoa kaikille!

4 kommenttia :

  1. Oi miten kivat ja raikkaat kuvat! :) Mukavaa tiistaita sinne suuntaan!♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suurkiitokset! :) Piristyn aina uudelleen ja uudelleen kauniista sanoistasi Jenna ♥ Kiitos samoin, ihanaa päivää sullekin! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017