tiistai 3. toukokuuta 2016

MUUTOKSEN TUULIA

Olen jo alkuvuodesta miettinyt blogiuudistusta. Tekstibanneri on ollut näkyvillä jo turhan pitkään ja nyt on aika uusien tuulien. Vaihdoin banneriksi kuvan, josta pidän itse todella paljon. Kyseinen kuva on otettu noin kuukausi sitten Dubaissa, aavikolla. Mielestäni siinä tunnelma, värit ja asettelu ovat onnistuneita. Aluksi mietin tuleeko kuvasta mieleen liikaa jokin matkustusblogi, mutta toisaalta sisältäähän blogini myös matka-aiheita. Ja toisaalta, tärkeintä itselleni on se, että tykkään bannerista ja tällä hetkellä koen sen sopivaksi. Voi olla, että kuva jää väliaikaiseksi, mutta se on sitten sen ajan murhe.

Lisäksi haluan vielä muuttaa sivun ulkoasua ja gadgetien paikkaa. Myös värit klikkaillessa ovat muuttuneet ja halusin selkeyttää blogia vielä lisää. Tuo muokkailu ja koodien kanssa pelailu on ollut itselleni aina hankalaa, mutta lopussa kiitos seisoo ja onneksi myös lähiympäristössä on auttavia osaajia. 

Sisältö pysyy tuttuun tapaan samanlaisena; eli sisustusta, tyyliä, kollaaseja, reseptejä kauneuteen liittyviä postauksia, reissuhaaveita, hyvinvointia ja silloin tällöin mielipidetekstejä. Onko teillä muuten postaustoiveita, joista haluaisitte minun kirjoittavan?
Mitä mieltä te olette uudesta ulkoasusta?

12 kommenttia :

 1. Ulkoasu näyttää hyvälle! :)) sulta ois tosi kiva nähdä enemmän asuja, koska tykkään sun tyylistä! Ja hei tuo banneri ihan tosi kiva ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Viivi mukavasta kommentista ja haluan ehdottomasti lisätä asukuvia vieläkin, eli tuo toive toteutetaan varmasti! :) Kiva, että banneri ja ulkoasu miellyttävät myös sun silmää. ♥

   Poista
 2. Vau tuo banneri on upea!♥ Asuja myöskin toivon nähtäväksi lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon kauniista sanoistasi! ♥ Laitan toiveen ehdottomasti muistiin. :)

   Poista
 3. Todella kaunis banneri ja ei tule ainakaan omaan mieleeni liikaa matkablogi mieleen :) Ulkoasua onkin aina ihan mukava muokata ja raikastaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi mukava kuulla myös sun mielipide banneriin ja hyvä ettei tule ihan pelkät matkustusvibat mieleen. :) Ja olen ihan samaa mieltä, pienetkin muutokset raikastavat ja vaihtelu virkistää myös blogiasioissa!

   Poista
 4. Ihanan siisti asu ja tuo bannerin kuva on ihan mieletön :-) Likelikelike!

  Janica K.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon palautteesta ja mukava kuulla, että uusi ulkoasu näyttää kivalta myös sun mielestä! :)

   Poista
 5. Todella ihana tuo uusi banneri !! :)

  http://janitakristina.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti mukavasta kommentista Janitakristina! :)

   Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017