maanantai 2. toukokuuta 2016

EXCITED ABOUT COSMETICS

Tänään olen viettänyt vapaata ja sainkin ihanaa seuraa ystävästäni, kun lähdimme kiertelemään kauppoja. Tarkoituksena oli löytää uusia vaatteita, mutta kuinkas kävikään; itse innostuin vasta kosmetiikkaosastolla! Pakko kyllä todeta, että uudet merkit, mainokset ja ideat kyllä saavat minut aina innostumaan. Varsinkin kosmetiikan kohdalla olen kuin lapsi karkkikaupassa. Nyx on hiljattain lanseerattu Suomeen ja myös toinen merkki nimeltään Real techiniques on suhteellisen uusi tulokas sutipuolella. 

Itselläni ei ole aikaisempaa kokemusta kummastakaan, mutta olen kuullut paljon hyvää edellä mainituista. Myös Youtuben puolella kyseisiä merkkejä mainostetaan erinomaisiksi ja odotankin innolla, ihastunko itsekin uutuuksiin. Lisäksi ostin jo vakiokseni muodostuneen Lancômen Teint Miracle -meikkivoiteen.Butter lipstick -huulipuna vaikuttaa todella kermaiselta ja ja värisävy on täydellinen kylmä pinkki kesälle. Matte finish setting spray -suihke taas on täysin uusi tuote itselleni. Suihkeen tulisi siis kiinnittää meikki ja jättää mattainen lopputulos koko päiväksi. Odotukset ovat suuret ja aion ehdottomasti kertoa tuotteesta vielä lisää piakkoin.  


Real techiniques stippling brush -meikkivoidesuti tuntuu synteettiseksi sudiksi oikein pehmeältä ja toivon, että meikkivoide levittyy tällä tasaisesti. Vaihtelen usein meikkivoiteen levitystä; välillä suosin käsin levittämistä, välillä litteää sutia ja nyt sitten pääsen testaamaan tuota tasaista sutia levitykseen. Vähän aikaa sitten ostin myös beauty blenderin, mutta se tuntuu imevän hurjan määrän tuotetta itseensä, joten sitä käytän säästellen. Lancômen teint miracle on tosiaan muodostunut omaksi suosikikseni ja sopii todella hyvin arkikäyttöön kalpealle iholleni. Lisäksi voiteesta löytyy myös aurinkosuoja ja hyvänä plussana myös erinomainen levittyvyys ja pysyvyys. Kerrostamalla saavuttaa myös riittävän peittävyyden, mutta muuten meikkivoide on ihanan kevyt ja silottaa ihon värivirheitä.

Oletteko te ehtineet jo testaamaan näitä kosmetiikkauutuuksia?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017