maanantai 11. huhtikuuta 2016

SUNNY MONDAY

Taas uusi viikko on saatu käyntiin! Jokainen maanantai on kuin uuden alku ja itse nautin nykyään maanantaista erityisen paljon. Tänään saan nauttia vapaapäivästä koulun osalta ja aloitinkin aamuni rauhallisesti lueskelemalla huikeaa KonMari-kirjaa ja herkuttelemalla terveellisellä aamiaisella. Lisäksi tein hieman suunnitelmia tätä viikkoa varten ja kirjasin muutaman asian to do -listalleni. Sain viikonloppuna myös paljon rästihommia tehtyä, joten tämä viikko on melko rauhallinen myös kotitöiden puolesta. Pakkasin myös talvivaatteet pois ja nyt on niin paljon kevyempi olo sekä vaatekaapin että eteisen suhteen. 

Pian alan syömään lounasta ja laittautumaan töitä varten. Onneksi ulkona paistaa ihanasti aurinko ja kevät on jo pitkällä myös kasvien kannalta. Istutinkin myös itse yrtit ikkunalaudalleni ja tänään huomasin ensimmäiset vihreät tulokkaat! Olen piristynyt niin paljon tästä valon määrästä ja kevätfiiliksestä, että en malttaisi olla hymyilemättä. :)Energistä viikkoa kaikille!

2 kommenttia :

  1. Toi kirja on myös mun lukulistalla! Olisi kiva kuulla sun mielipiteitä kyseisestä kirjasta :) Oi toi toka kuva on jotenkin ihanan raikas♥ Ihanaa viikkoa myös sulle :') http://anskisss.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo KonMari-kirja on kyllä mielettömän hyvä ja inspiroiva! :) Ajattelin tehdä kirjasta vielä oman postauksensa, kunhan saan tehtyä siivousurakan metodin mukaisesti. Kiva, että sille on kiinnostusta! ♥ Kiitos sulle mukavasta kommentista Anniina! :)

      Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017