keskiviikko 20. huhtikuuta 2016

PIIPAHDUS IKEASSA

Viime perjantaina lähdimme ystäväni kanssa kohti Espoon Ikeaa ja itse olin vähän niinkuin seurana, mutta jotakin tarpeellisuuksia (ja ei niin tarpeellisuuksia) sieltä tarttui kuitenkin mukaan. Ikeassa käynti on kyllä aina kivaa ajanvietettä ja jostain syystä kotiin ei koskaan pääse tyhjin käsin. Samalla tietysti päästiin vaihtamaan ystäväni kanssa kuulumisia ja herkuttelemaan perinteisesti liha- ja broileripyöryiköillä. Kuvan kasvi on peräisin Plantagenista ja kynttilät siis Ikeasta. Pakettiin kuului kolme eri pituista valkoista kuvioitua kynttilää. Yritin napata lähikuvia ja saada kuvion eloon, mutta yritykseksi se sitten jäi. Nämä olivat kuitenkin huippusuloisia ja pääsivät heti käyttöön.


Ostin viime kerralla Ikeasta samaisen 6 kpl:een setin kankaisia säilytyslokeroita ja koin ne niin käteviksi, että nappasin tällä kertaa myös toisen samanlaisen mukaan. Näillä saa todella näppärästi esimerkiksi vaatekaapissa sukat ja alusvaatteet järjestykseen. 


Sitten kaikkea pientä kivaa. Pakastuspussit ovat aina tarpeellisia ja nuo "minigrip" tyyppiset ovat ainakin omia suosikkejani. Jätskikauha lähti mukaan hetken mielijohteesta ja viikonloppuna testasin sitä aivan into piukeana. Tuo kauha kyllä toimii erinomaisesti ja yllätyin positiivisesti siitä. Tuikut ovat itselleni ns. pakollinen ostos joka kerta, sillä niitä kuluu joka ilta ainakin kourallinen. 


Ja lisää kynttilöitä... Laskeskelin, että laskun loppusummasta yli puolet upposivat kynttilöihin, mutta toisaalta ne tuovat itselleni iloa ja tunnelmaa joka ilta ja Ikeasta kuitenkin saa kynttilät todella edullisesti. Tämä neutraalien sävyjen setti toimii omassa kodissani loistavasti vuodenajasta riippumatta. 

Mitä mieltä te olette Ikeassa shoppailusta?

6 kommenttia :

 1. Kivoja juttuja! etenkin noi kynttilät♥ mun mielestä ikeassa shoppailu on just parasta kun eka pääsee ihastelemaan niitä valmiita huoneita ja katsomaan mitä kaikkia juttuja niistä haluaisi ostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, olen nimittäin ihan samaa mieltä, koko paikka on ihana kokemus joka kerta ja aina se ostoskori täyttyy ennätysvauhtia. :)

   Poista
 2. Ikeassa on kyllä aina ihanan inspiroivaa käydä ja sieltä ei koskaan tyhjin käsin lähdetä :) Ihania nuo kaikki kynttilät ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niimpä, olen aivan samaa mieltä! :) Kiva, että tykkäsit myös kynttilöistä! ♥

   Poista
 3. Eih en kestä, toi kasvi on aivan ihana!! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten ihana kommentti, kiitos! Se on kyllä piristänyt munkin päivää suloisuudellaan! :)

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017