maanantai 4. huhtikuuta 2016

BRIDESMAID DRESS

Sain muutama kuukausi sitten kunnian ryhtyä kaasoksi eräälle ihanalle ja rakkaalle ystävälleni ja häät järjestetään tulevana kesänä. Olen ollut enemmän ja vähemmän mukana järjestelyissä ja seuraava projekti onkin löytää itselleni kaason mekko. Morsiamen puku on todella kaunis, herkkä ja laskeutuva valkoinen, joten haluan pysytellä hieman samanlaisella linjalla. 

Toiveissani on yläosasta istuva, mahdollisesti olkaimeton tai yksiolkaiminen malli. Toisaalta myös pitsisomisteiset mekot näyttävät kauniilta, eivätkä vaadi niin paljoa koruilta. Olen kuitenkin yksinkertaisuuden ja klassisuuden puolestapuhuja, joten simppeliä suoraa mallia etsitään. Vyötäröllä saisi olla jonkinnäköinen kiristys, mutta muuten olisi kiva, että kesähäissä alaosa olisi mahdollisimman ilmava. Väri on teeman mukaisesti hento vaaleanpunainen ja itselleni sopii mielestäni hieman kylmempi roosa. Siinä on vaatimuksia kerrakseen, mutta ainakin Pinterestistä näytti löytyvän paljon hyviä kuvia ja inspiraatiota mekko-ostoksille. Menemme morsiamen kanssa tänään katsomaan pukuja ja olisi kiva ostaa mekko ihan juhlapukuliikkeestä, jolloin sovitus onnistuisi paremmin. Hintoja olen kuitenkin kauhistellut ja katsellut varasuunnitelmana erilaisia juhlapukuja myös netistä. 
Mitä mieltä olette näistä kuvista ja mekkohaaveista? Onko teillä kokemuksia hyvistä juhlapukuliikkeistä tai nettikaupoista kaason mekkoa ajatellen?

4 kommenttia :

 1. Ihania inspiskuvia <3 Siskolleni oli häät viime kesänä ja oli oikeesti tosi vaikee löytää just jotai tän tyylistä. Lopulta mekot ostettiin onlysta ja oli kyllä ihana sen hintaiseksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että tykkäsit kuvista! ♥ Olet ihan oikeassa, etsintä osoittautui hankalaksi, mutta keinoja onneksi on myös onlinepuolella. Kiva, että saitte kauniit mekot siskosi häihin. Häät ovat niin ainutlaatuinen ja kaunis tapahtuma, että siellä on kiva olla täysi panostus päällä, vaikka vain vieraana tai kaasonakin :)

   Poista
 2. Oi ihania mekkoja ! Olen varma, että ystäväsi ilahtuu suuresti jos löydät jonkun kuvan tyylisistä mekoista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos mukavasta kommentista Janitakristina! :) Toivotaan näin, onneksi morsiamella on hyvin samantyylinen maku kuin itselläni, joten varmasti pääsemme yhteisymmärrykseen tulevasta kaason mekosta ♥

   Poista

Ilahduta päivääni kommentilla! ♥

Blog Design by Get Polished | Copyright Just saying hi 2017